Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

ΡΟΔΟΣ: ΣΑΛΟΣ από τις καταγγελίες ΒΡΕΤΑΝΟΥ τουρίστα για το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ''Ζω μία φρίκη στην Ελλάδα'' [vid]

Ο εικονιζόμενος και η σύζυγός του, δίνουν συνεντεύξεις σε βρετανικά ΜΜΕ και ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο για να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους. Δίχως τις στοιχειώδεις συνθήκες νοσηλείας καταγγέλλει πως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου, η σύζυγος Βρετανού τουρίστα. 

Η περιπέτεια του ζευγαριού ξεκίνησε όταν ο Στίβεν Μος έπεσε και έσπασε την πλάτη του.

Ο 60χρονος χειρουργήθηκε μεν με επιτυχία, αλλά από τότε ξεκίνησε η περιπέτειά του.

''Οι συνθήκες στο νοσοκομείο είναι τρομακτικές'' λέει η σύζυγος του τραυματία, Ντέπι Μος και συνεχίζει:

''Δεν άλλαζαν τα σεντόνια στα κρεβάτια και τον άφησαν ξαπλωμένο πάνω στα ούρα του επί 5 ολόκληρες μέρες.

Ο φίλος μου και εγώ πρέπει να τον φροντίζουμε 24 ώρες τον 24ωρο γιατί δεν υπάρχει νοσοκόμα. Δεν υπάρχει κανείς εδώ και ο καθετήρας του έφυγε ένα βράδυ. Ευτυχώς η φίλη μας είναι νοσηλεύτρια και έτσι μπορούσε να του αλλάξει τη σακούλα του καθετήρα''.

Η σύζυγος του τραυματία υποστηρίζει με δηλώσεις της, που φιλοξενούνται σε βρετανικά ΜΜΕ πως πολλά προβλήματα παρατηρούνται και στο φαγητό που σερβίρει το νοσοκομείο:

''Τις τελευταίες δύο εβδομάδες του έδωσαν μακαρόνια για φαγητό αλλά πριν από αυτό για 13 ολόκληρες μέρες του είχαν δώσει μια φτερούγα από κοτόπουλο και σούπα για δείπνο.

Επιπλέον του έφεραν και ένα τσάι το οποίο δεν μπορούσε να καθίσει για να πιει. Δεν του έφεραν ούτε νερό και έπρεπε να πηγαίνω εγώ να του αγοράζω''.Πηγή: Τηλεόραση ΑΝΤ1