> Voliotaki: ΘΡΗΝΟΣ στην ΚΥΜΗ από πολύνεκρο TΡΟΧΑΙΟ - Η αρραβωνιαστικιά του ΞΕΨΥΧΗΣΕ δίπλα του! ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΘΡΗΝΟΣ στην ΚΥΜΗ από πολύνεκρο TΡΟΧΑΙΟ - Η αρραβωνιαστικιά του ΞΕΨΥΧΗΣΕ δίπλα του! ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

- Πένθος στην Κύμη από πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα
- Τρεις νεαροί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δυο δίνουν μάχη για αυτήν
- Το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και έπεσε από γκρεμό καταλήγοντας στην αμμουδιά
- Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον οδηγό
- Η αρραβωνιαστικιά του - επιβάτης του μοιραίου τζιπ - ξεψύχησε ενώ εκείνος χαροπαλεύει
- Εικάζεται ότι η παρέα γυρνούσε από διασκέδαση

Σε πένθος έχει βυθιστεί η Κύμη μετά από ένα θανατηφόρο τροχαίο. Μέσα σε λίγα λεπτά χάθηκαν τρία νεαρά άτομα και άλλα δύο είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου (22.07.2017), περίπου στις 08:00. 

Το  τζιπ στο οποίο επέβαινε μια παρέα πέντε παιδιών, ηλικίας από 25 - 37 ετών περίπου, από την περιοχή της Κύμης ξέφυγε της πορείας του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μεταξύ Πλατάνας και Στομίου και έπεσε από γκρεμό στην άκρη της θάλασσας με αποτέλεσμα μία γυναίκα και δύο άντρες από 25 έως 30 ετών, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, να χάσουν τη ζωή τους.

Μεταξύ των νεκρών και η αρραβωνιαστικιά του οδηγού, ο οποίος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και διακομίζεται εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας. Οι πληροφορίες λένε ότι η 5μελης παρέα επέστρεφε από διασκέδαση.

Η αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 8:00 το πρωί του Σαββάτου. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από τον σταθμό της Κύμης και ανέσυραν από τον γκρεμό, νεκρούς και τραυματίες.

Πηγή: tvstar.gr και lamiareport.gr