> Voliotaki: ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ από την Αγκυρα μετά την αγορά των S-400: «Αποχωρήστε από τα νησιά μας – Θα σας ρίξουμε στη θάλασσα»!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ από την Αγκυρα μετά την αγορά των S-400: «Αποχωρήστε από τα νησιά μας – Θα σας ρίξουμε στη θάλασσα»!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ξέφυγε» πλέον η Τουρκία τουλάχιστον…ψυχολογικά με την διαφαινόμενη απόκτηση των S-400 από τη Ρωσία και ο κολλητός του Ρ.Τ.Ερντογάν, Ν.Μπαχτσελί, μας απειλεί με πόλεμο αν δεν αποχωρήσουμε από τα νησιά που έχουμε παράνομα καταλάβει. Μάλιστα εντύπωση προκαλεί ότι στο βίντεο αναφέρει τουλάχιστον δύο νησιά, το Φαρμακονήσι και τις Οινούσσες 
Πιο αναλυτικά, νέες απειλές εκτοξεύει ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κατά της Ελλάδας, υπενθυμίζοντας τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Ο ηγέτης των “Γκρίζων Λύκων” υποστηρίζει προκλητικά πως η Ελλάδα κατέχει …παράνομα 15 νησιά του Αιγαίου και ότι «παραβιάζει το δίκαιο της καλής γειτονίας», ενισχύοντας τη στρατιωτική παρουσία της σε αυτά. Χαρακτηρίζει …προκλητική την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, σε νησιά του Αιγαίου, λέγοντας: «Χθες εορτάσαμε την 94η επέτειο την Συνθήκης της Λωζάνης. Η Λωζάνη είναι ένας πολιτικός και διπλωματικός θρίαμβος. Σκίστηκε η Συνθήκη των Σεβρών και πετάχτηκε από το τραπέζι (των διαπραγματεύσεων).
Η Τουρκική Δημοκρατία δημιουργήθηκε σε συνθήκες ανέχειας. Η επίσκεψη του Προέδρου της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου η οποία συμπίπτει με την επέτειο της Λωζάνης είναι προκλητική. Δεκαπέντε νησιά του Αιγαίου τέθηκαν υπό κατοχή με παράνομο και άδικο τρόπο. Κατακρίνω την στάση της Ελλάδας, η οποία δεν συμβαδίζει με το δίκαιο της καλής γειτονιάς».
Σε ένα παραλήρημα, ο Τούρκος πολιτικός υπογραμμίζει επίσης: «Ας μην δοκιμάζουν την υπομονή μας, ας μην παρεξηγούν την ωριμότητα και τη σοβαρότητά μας. Αν κάποιοι θέλουν να τους ρίξουμε πάλι στη θάλασσα θα το κάνουμε με χαρά, αν κάποιοι θέλουν να τους κυνηγήσουμε, θα τους κυνηγήσουμε μέχρι όπου θα χρειαστεί».