> Voliotaki: Το "ΠΛΟΙΟ των ΟΡΓΙΩΝ" έφτασε στα Χανιά! Τι δηλώνουν οι επιβάτες [pics, vids]

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Το "ΠΛΟΙΟ των ΟΡΓΙΩΝ" έφτασε στα Χανιά! Τι δηλώνουν οι επιβάτες [pics, vids]

Αγκυροβολημένο έξω από το Ενετικό Λιμάνι στα Χανιά είναι από τις πρωινές ώρες το κρουαζιερόπλοιο "Azamara Quest", που μεταφέρει τους 700 swingers για τις διακοπές ανταλλαγής συντρόφων.

Όπως φαίνεται
και στις εικόνες που δημοσιεύει το zarpanews, από νωρίς το πρωί πλοιάρια του κρουαζιερόπλοιου μεταφέρουν τους "τολμηρούς" ταξιδιώτες από το πλωτό "παλάτι" στο λιμάνι.
Οι swingers θα περιηγηθούν στην Παλιά Πόλη και το κέντρο των Χανιών, ενώ έχουν επιστρατευτεί και ξεναγοί για να πάνε όσους επιθυμούν στα αξιοθέατα της πόλης.



Οι επισκέπτες από Ευρώπη και Αμερική μίλησαν στο zarpanews, για το ταξίδι και την επίσκεψη τους στη πόλη των Χανίων και φαίνονται κατενθουσιασμένοι:



Πληροφορίες του zarpanews.gr αναφέρουν, ότι στο κρουαζιερόπλοιο επιβαίνουν και δημοφιλή ονόματα του διεθνούς jetset, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται το ποιοι είναι, καθώς η επιβίβασή τους έγινε υπό άκρα μυστικότητα. 

Το πολυτελές πλοίο θα αναχωρήσει από τα Χανιά το πρωί της Τετάρτης με προορισμό την Αθήνα όπου και θα ολοκληρωθεί η κρουαζιέρα ανταλλαγής συντρόφων.

Πηγή: zarpanews