Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

O BOΛΙΩΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ απολογείται την ΤΕΤΑΡΤΗ....ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ στην Κέρκυρα!!

Ενώπιον του Εισαγγελέα Κέρκυρας οδηγήθηκε σήμερα ο 55χρονος Βολιώτης επιχειρηματίας που συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Ο 55χρονος ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη.

Η παρατηρητικότητα δυο καμαριέρων στο ξενοδοχείο που απολάμβανε τις διακοπές του στην Κέρκυρα ο 55χρονος...
επιχειρηματίας από το Βόλο, μαζί με μια 14χρονη έφεραν στο φως την εκμετάλλευση της τελευταίας από τον επιχειρηματία και μάλιστα εν γνώσει της μητέρας της.

Το «αταίριαστο» ζευγάρι είχε κινήσει τις υποψίες υπαλλήλων του ξενοδοχείου οι οποίοι άρχισαν διακριτικά να παρακολουθούν τον μεσόκοπο και την 14χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το CorfuTv δυο καμαριέρες που εργάζονταν έξω από το δωμάτιο του 55χρονου άκουσαν την ανήλικη να φωνάζει «άφησέ με ήσυχη, θέλω να φύγω» και αμέσως ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου οι οποίοι στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο ξενοδοχείο εισέβαλαν στο δωμάτιο και έπιασαν τον 55χρονο επιχειρηματία επ’ αυτοφώρω να προσπαθεί να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορμές πάνω στην 14χρονη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας από το Βόλο οδηγήθηκε στον ανακριτή και ισχυρίστηκε ότι δεν προχώρησε στην σεξουαλική πράξη με την ανήλικη, αλλά όλα έγιναν εν γνώσει της μητέρας της.

Η μητέρα της ανήλικης η οποία συνελήφθη φαίνεται να έχει παραδεχθεί ότι γνώριζε για τη «σχέση» της κόρης της με τον 55χρονο. Μάλιστα είχε δώσει την συγκατάθεσή της για το ταξίδι στην Κέρκυρα.

Παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού ο 55χρονος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των σούπερ μάρκετ στον Βόλο βοηθούσε αρκετά συχνά την μητέρα της ανήλικης η οποία ήταν άνεργη και φτωχή.

Τη «βοήθειά» του αυτή την εξαργύρωνε με τη σχέση που είχε συνάψει με την 14χρονη την οποία και εκμεταλλευόταν τα δυο τελευταία χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος διατηρούσε παρόμοιες σχέσεις στο παρελθόν και με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης.

Η υπόθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από άτομα που εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση και τη φτώχεια πολλών οικογενειών, παραχωρούν τρόφιμα και χρήματα σε ανήμπορούς γονείς με αντάλλαγμα τα παιδιά τους.

Η παραπάνω περίπτωση με τον 55χρονο επιχειρηματία σοκάρει ακόμη περισσότερο αφού η ίδια η μητέρα της 14χρονης, ήταν, όπως όλα δείχνουν, ενήμερη για τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού της.