> Voliotaki: ΕΚΤΑΚΤΟ: Σέρβος και Έλληνας killer «καθάρισαν» σαν αυγό Αμερικανό τουρίστα στη Ζάκυνθο έξω από μπαρ. Μπανανία το νησί χωρισμένο σε «ζώνες επιρροής». Παράδοση στο χρήμα κι ότι νάναι

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σέρβος και Έλληνας killer «καθάρισαν» σαν αυγό Αμερικανό τουρίστα στη Ζάκυνθο έξω από μπαρ. Μπανανία το νησί χωρισμένο σε «ζώνες επιρροής». Παράδοση στο χρήμα κι ότι νάναι

Άγρια επεισόδια εκτυλίχθηκαν τις πρωϊνές ώρες της Παρασκευής στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 22χρονου Αμερικανού τουρίστρα. Ο άτυχος άντρας κατέληξε κατά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Ζακύνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπλοκή ξεκίνησε όταν ο συγκεκριμένος άντρας διαπληκτίστηκε με φύλακες καταστημάτων στη συγκεκριμένη περιοχή και η σύρραξη γενικεύθηκε για πολύ ώρα στον δρόμο.
Ωστόσο ο νεαρός που έκανε διακοπές στο νησί και εκείνη την ώρα ήταν σε γνωστό μπαρ της περιοχής, έφερε πολλές μαχαιριές ενώ δέχτηκε και άγριο ξυλοδαρμό. Όπως έγινε γνωστό συνελήφθη ο πορτιέρης που είναι και υπεύθυνος του μπαρ. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ίδιος έχει εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν και έφτασαν ταχύτατα στο σημείο έκαναν και 7 προσαγωγές ατόμων.
Όλα ξεκινούν λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα μέσα σε πολυσύχναστο μπαρ του Λαγανά. Για άγνωστο λόγο η παρέα του Αμερικανού τουρίστα τσακώθηκε με παρέα Σέρβων που επίσης διασκέδαζε στο μπαρ και τα πράγματα πήραν πολύ γρήγορα απρόβλεπτη τροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συμπλοκή πήρε μέρος και ο 32χρονος πορτιέρης και υπεύθυνος του καταστήματος. Πρόκειται για Σέρβο με Βρετανικό διαβατήριο, που ήδη έχει συλληφθεί. Στο μπαρ επικρατεί πανικός. Κάποια στιγμή βγαίνουν μαχαίρια και τα χτυπήματα αρχίζουν να διαδέχονται το ένα το άλλο. 
Ο Αμερικανός τουρίστας τρέχει να σωθεί αλλά είναι αδύνατον. Βγαίνει από το μπαρ και τον κυνηγούν. 20 μέτρα πιο κάτω τον πιάνουν και ο θάνατός του είναι μαρτυρικός. Δέχεται άγρια χτυπήματα σε όλο του το σώμα και αφήνει την τελευταία του πνοή. Η αστυνομία ειδοποιείται και φτάνει στο σημείο σε χρόνο ρεκόρ. Δεν μπορεί όμως να σώσει τον τουρίστα που δέχθηκε την ομαδική επίθεση. Διακομίζεται επίσης γρήγορα σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν καταφέρνουν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο θάνατός του αποδίδεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.