> Voliotaki: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Είναι πλέον αναπόφευκτο – Εικόνες που έρχονται στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Είναι πλέον αναπόφευκτο – Εικόνες που έρχονται στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάος, αναρχία, αστάθεια και φόβος, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας εποχής που εισέβαλε για τα καλά στις ζωές μας. Στο όνομα της δήθεν αλληλεγγύης, της ισότητας και της ισονομίας, οι δυτικές κοινωνίες άνοιξαν μόνες τους την κερκόπορτα, δεχόμενες την ισλαμοποίησή τους.
Οι μουσουλμάνοι μετανάστες διαπράττουν δυσανάλογο ποσό εγκλημάτων στα προάστια μεγάλων

σουηδικών πόλεων, μετατρέποντάς σε γκέτο, δυσπρόσιτα ακόμη και για τους καλύτερα εκπαιδευμένους αστυνομικούς της χώρας.
Ωστόσο το σουηδικό κράτος -η λειτουργία του οποίου αποτελεί…πρότυπο στην Ελλάδα- ακολουθεί διαφορετική στρατηγική:
Επί του παρόντος, ένας Σουηδός συνταξιούχος ηλικίας 70 ετών διώκεται για «ομιλία μίσους», διότι έγραψε στο Facebook ότι οι μετανάστες «πυροδότησαν αυτοκίνητα και ούρλιαζαν και έτρωγαν στους δρόμους». Ουσιαστικά αποτύπωσε απλά την πραγματικότητα, με γεγονότα τα οποία συμβαίνουν καθημερινά στους δρόμους των σουηδικών πόλεων.
Ποιος θα το περίμενε πως τα μεγάλα ΜΜΕ και η κυβέρνηση της Σουηδίας, κρατά «τυφλό» μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας. Κανείς σχεδόν δεν ξέρει ή δεν του επιτρέπεται να διαδώσει το τι εκτυλίσσεται καθημερινά στα «νέα γκέτο» της Σουηδίας.
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Σουηδία είναι τώρα τόσο κρίσιμη που ο αρχηγός της αστυνομίας, Dan Eliasson, ζήτησε βοήθεια από τον στρατό και τους πολίτες. Η αστυνομία δεν είναι σε θέση να λύσει μόνη της τα προβλήματα.
Τον Ιούνιο, η σουηδική αστυνομία δημοσίευσε μια νέα έκθεση, «Utsatta områden 2017», (Ευάλωτες περιοχές 2017), κοινώς γνωστές ως «no go zones» . Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι οι 55 ζώνες μέχρι πριν από ένα χρόνο είναι τώρα 61.
Στην πραγματικότητα ωστόσο υπάρχουν πάνω από 200 τέτοιες μικρές ή μεγάλες «ζώνες απαγόρευσης», πολλές από τις οποίες είναι γύρω από τα μεγάλα αστικά κέντρα.
Κι όμως, ακόμη και οι ίδιοι οι Σουηδοί στην πλειοψηφία τους δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα για το τι συμβαίνει εντός των συνόρων τους. Πόσο μάλλον όλος ο υπόλοιπος κόσμος, που εξακολουθεί να τη θεωρεί μία χώρα…πρότυπο, της «προόδου» και της «ανάπτυξης».
Το μόνο που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς στις σκανδιναβικές χώρες γενικότερα, είναι το ριζοσπαστικό ισλάμ, που φέρνει όλο και περισσότερο κοντά τον πόλεμο των πόλεων.
Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; 



Και φυσικά δεν είναι μόνο η Σουηδία: