> Voliotaki: ΕΤΣΙ χτυπάει τα μπαλάκια ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ! Οι διακοπές του Ευκλείδη μετά την… επιτυχία της διαπραγμάτευσης

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΕΤΣΙ χτυπάει τα μπαλάκια ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ! Οι διακοπές του Ευκλείδη μετά την… επιτυχία της διαπραγμάτευσης

«Ξεσάλωσε» πραγματικά το Σαββατοκύριακο στην Ηλεία,

και κυρίως στην παραλία της Κουρούτας, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το ilialive.gr.
«Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την εκταμίευση της δόσης το μεσημέρι της Παρασκευής, έδωσα άδεια 48 ωρών στον εαυτό μου για να ξεκουραστώ. Αν και η καταγωγή μου είναι από την Πρέβεζα, επέλεξα την Ηλεία και τον Πύργο γιατί με την περιοχή σας με δένουν δεσμοί οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στον ευρύ κόσμο», ήταν η λιτή δήλωσή του στην εφημερίδα «Πατρίς» και στο patrisnews.com.

Ο κ. Τσακαλώτος βρέθηκε στην περιοχή με την οικογένειά του, καλεσμένος του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Θοδωρή Μιχόπουλου. Στην παραλία της Κουρούτας έδωσε τα ρέστα του στις ρακέτες, όπως θα δείτε. Ευχαριστήθηκε,  παίζοντας για ώρες στην άμμο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουόμενων.
Επίσης, στο patrisnews.com, αποκάλυψε του δεσμούς που τον συνδέουν με τον Πύργο. Ο παππούς του, το όνομα του οποίου έχει πάρει, υπηρέτησε ως δάσκαλος στον Πύργο για δέκα ολόκληρα χρόνια, από το 1932 έως και το 1942. Το σπίτι της οικογένειας ήταν στην οδό Γερμανού, κοντά στην πλατεία Ανδριάρα, όπου σ’ αυτό γεννήθηκε και ο πατέρας του υπουργού, Στέφανος.
Με την επίσκεψή του στην Ηλεία, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εκπλήρωσε μια πολυετή επιθυμία του και σ’ αυτό συνέβαλε ο στενός του φίλος, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Θοδωρής Μιχόπουλος, που τον προσκάλεσε και είναι αυτός που τον συνοδεύει σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του κατά την παραμονή του στην περιοχή της Ηλείας.