> Voliotaki: Το ΔΙΚΑΙΩΜΑ του ΣΚΑΙ να συνεχίσει να τα «ΧΩΝΕΙ» στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Το ΔΙΚΑΙΩΜΑ του ΣΚΑΙ να συνεχίσει να τα «ΧΩΝΕΙ» στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Σταμάτης Μαλέλης
… υπερασπίστηκε ο Μαλέλης 
στην περίπτωση Μπογδάνου...

Αναμφίβολα αιφνιδίασε τους πάντες η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ και η ξεκάθαρη συγγνώμη για το ατόπημα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο!

Είναι προφανές όμως ότι ο αιφνιδιασμός οφείλεται στη σκληρή αντιπολίτευση που ασκεί ο σταθμός στην κυβέρνηση, με αποτέλεσμα κανείς να μην περιμένει αυτήν την εξέλιξη.

Η διεύθυνση ειδήσεων όμως και προσωπικά ο Σταμάτης Μαλέλης δεν επιθυμούσαν σε καμία περίπτωση οι τηλεθεατές να ταυτίσουν το σταθμό με μια τόσο επικίνδυνη άποψη ή να προκληθεί σύγχυση… 

Για αυτό το στέλεχος ως επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα που χειρίστηκε την υπόθεση από την πρώτη στιγμή έδειξε αποφασιστικότητα και πυγμή… για να διαφυλάξει το δικαίωμα των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ να συνεχίσουν να ασκούν έντονη κριτική στην κυβέρνηση.

Έτσι λοιπόν ο σταθμός έδειξε θαρραλέα στάση, αλλά κυρίως απέδειξε ότι θέλει να «παίζει» με καθαρούς κανόνες και με σεβασμό στη δεοντολογία και τους θεσμούς.

Συμπερασματικά λοιπόν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όχι απλώς έχασε την… μπάλα, έκανε κάτι ακόμη χειρότερο, αυτό δηλαδή που κατηγορεί όλα αυτά τα χρόνια από τις εκπομπές του και υποτίθεται ότι πρεσβεύει. 

Έχασε την ψυχραιμία του, είπε κάτι για το οποίο δεν έχει στοιχεία να αποδείξει, δεν τήρησε τους κανόνες δεοντολογίας, δεν υπερασπίστηκε την αλήθεια και τις αρχές του ρεπορτάζ και φυσικά δεν σεβάστηκε τους θεσμούς. 

Με άλλα λόγια λειτούργησε ως κοινός συκοφάντης, τραμπουκίζοντας και χλευάζοντας τη Δημοκρατία!

enimerosi24.gr