> Voliotaki: Θα χειροκροτήσουμε τον ΤΣΙΠΡΑ...

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Θα χειροκροτήσουμε τον ΤΣΙΠΡΑ...

Δημόσιο «άδειασμα» Μπακογιάννη σε Μητσοτάκη...
Συνέχεια στην οικογενειακή… γαλάζια κόντρα μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του ανηψιού του και περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, Κώστα Μπακογιάννη δίνει ο δεύτερος, μία ημέρα μετά το «βέτο» στη συμμετοχή στελεχών της ΝΔ στο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση που λαμβάνει χώρα στη Λαμία.

Μετά την κανονική συμμετοχή του κ. Μπακογιάννη στην εκδήλωση, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος επέλεξε με μία δημόσια δήλωσή του να στείλει σαφές μήνυμα προς την ηγεσία της ΝΔ και τους χειρισμούς του τελευταίου 24ώρου, οι οποίες εκλαμβάνονται ως «φωτογραφική» τρικλοποδιά στον ανηψιό του και θεωρούμενο γαλάζιο δελφίνο.

Συγκεκριμένα, μετά τη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομίας, Αλέξη Χαρίτση, ο κ. Μπακογιάννης είπε χαρακτηριστικά: 

«Και δημόσια εκφράζω τις ευχαριστίες μου για μια σειρά από θέματα και ελπίζω ότι το βράδυ θα χειροκροτήσουμε τον πρωθυπουργό για την ανακοίνωση του προγράμματος».

Με τον τρόπο αυτό ο κ. Μπακογιάννης όχι μονάχα έδωσε το παρόν παρά τη «ντιρεκτίβα» του κ. Μητσοτάκη αλλά δεσμεύθηκε να… χειροκροτήσει κιόλας τον Αλέξη Τσίπρα εν αναμονή των ανακοινώσεων για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Στερεάς Ελλάδος...