Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Θα μας ΤΡΕΛΑΝΕΙ ο ΚΑΙΡΟΣ!- Μετά τον ΚΑΥΣΩΝΑ έρχονται ΒΡΟΧΕΣ και ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ…

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου μέσα από ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει πως εντείνονται τα στοιχεία τα οποία δείχνουν ότι μετά τις ζέστες θα ακολουθήσουν… βροχές και καταιγίδες.
Σύμφωνα με την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου είναι ενδεχόμενη μια ραγδαία αλλαγή στον καιρό μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο πτώσης της θερμοκρασίας και.. καταιγίδων σε μεγάλο τμήμα της χώρας, με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας να γίνεται από την Τετάρτη και μετά.
Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου
« Επιμένουν τα στοιχεία για αλλαγή-επιδείνωση του καιρού κυρίως απο την Κυριακή!
Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι. Σε συνέχεια των αναρτήσεών μου από την Παρασκευή της προηγούμενης εβδομάδας και σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, πολύ πιθανή δείχνει πλέον μια αλλαγή- επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή και το Σάββατο πρώτα στα βορεια και απο την Κυριακή σε μεγάλο τμήμα της χώρας με βροχές ή καταιγίδες που τοπικά δεν αποκλείεται να είναι έντονες και μάλιστα ίσως διατηρηθούν κατά τόπους τη Δευτερα ίσως έως και την Τρίτη κυρίως στην ανατολική Ελλάδα!
Πολύ αισθητή δείχνει να γίνεται και η πτώση της θερμοκρασίας απο την Κυριακή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Βελτίωση του καιρού και σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται κυρίως απο την Τετάρτη και μετά!
Λεπτομέρειες και με αναλυτικούς προγνωστικούς χάρτες για την όλη εξέλιξη θα υπάρξουν μέσα στην ημέρα αλλά και το Σαββατοκύριακο απο εδώ: https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/
αλλά και μέσα απο τη συχνότητα της ΕΡΤ
Για να μην χάνετε τον…καιρό σας 😉
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou
πριν από 2 ώρες
Επιμένουν τα στοιχεία για αλλαγή-επιδείνωση του καιρού κυρίως απο την Κυριακή!
Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι. Σε συνέχεια των αναρτήσεών μου από την Παρασκευή της προηγούμενης εβδομάδας και σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, πολύ πιθανή δείχνει πλέον μια αλλαγή- επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή και το Σάββατο πρώτα στα βορεια και απο την Κυριακή σε μεγάλο τμήμα της χώρας με βροχές ή καταιγίδες που τοπικά δεν αποκλείεται να είναι έντονες και μάλιστα ίσ...
Δείτε περισσότερα
Φωτογραφία του χρήστη Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou.


Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou

Αρέσει σε 179.032
6.222 μιλούν γι' αυτή τη Σελίδα