> Voliotaki: Εκανε ΕΝΕΣΕΙΣ ΛΑΔΙΟΥ για να «ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ»!!!- Και δείτε πώς έγινε…

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Εκανε ΕΝΕΣΕΙΣ ΛΑΔΙΟΥ για να «ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ»!!!- Και δείτε πώς έγινε…

Εδώ και τρία χρόνια, ο Romario dos Santos Alves έχει ένα και μοναδικό πάθος, το body-building.

Αυτός ο βραζιλιάνος 25 ετών είχε ένα πρότυπο σωματότυπου, τον απίστευτο Hulk. Δεν δίστασε μπροστά σε τίποτα για να «φουσκώσει» και έκανε ενέσεις με μείγμα οινοπνεύματος, λαδιού και παυσίπονου για να φουσκώσει τους μύες του.

Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήθελε αλλά παρολίγον να του στοιχίσει τη ζωή αφού οι γιατροί έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν ακρωτηριασμό των χεριών του!


«Θέλω οι άνθρωποι να καταλάβουν τον κίνδυνο. Πήγα να πεθάνω γιατί ήθελα εντυπωσιακούς μύες. Δεν αξίζει τον κόπο, πραγματικά, δηλώνει ο ίδιος.
Σε αυτή την επικίνδυνη πρακτική τον έβαλαν άτομα που συνάντησε στην αίθουσα γυμναστικής. «Ενθουσιάστηκα από το αποτέλεσμα, έχασα τον έλεγχο. Οι μύες μου έγιναν τελικά σαν πέτρα. Τόσο που δεν μπορούσα πιά ούτε να κάνω ενέσεις».

Ωστόσο, αντί να σταματήσει αυτή την πρακτική, ο Ρομάριο πήρε βελόνες που χρησιμοποιούνται για ενέσεις σε ταύρους. «Δεν υπάρχουν πιο ισχυρές. Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά είχα ανάγκη τη δόση μου» δηλώνει, σήμερα, συντετριμμένος.

Στο τέλος, η σύζυγός του αναγκάστηκε να τον απειλήσει ότι θα τον εγκαταλείψει για να το σταματήσει. Οι γιατροί τον έσωσαν όταν του αφαίρεσαν τις πέτρες από τα μπράτσα και τον ανάγκασαν να σταματήσει το μείγμα συνθόλης που χρησιμοποιούσε.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί και στο μέλλον θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας, του έχουν πει οι γιατροί. Είναι πρώην σωματοφύλακας και ζει με την οικογένειά του στο Caldas Novas της Βραζιλίας όπου φοβίζει τα μικρά παιδιά, τόσο τα μπράτσα του είναι σαν εξωγήινα. Συνεχίζει να γυμνάζεται αλλά θέλει τώρα να πετύχει τελείως φυσικό αποτέλεσμα.

Ετσι ήταν αρχικά: