> Voliotaki: ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ! Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ είναι μισή αρχοντιά....

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ! Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ είναι μισή αρχοντιά....

Η Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικου Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου, όπως είναι σε όλους τους συμπολίτες μας γνωστό, στην πολυετή και συνεχή της προσπάθεια αναβάθμισης της πόλης μας, έχει αναλάβει την καθαριότητα της παραλιακής ακτογραμμής, του παραλιακού πεζόδρομου και κάθετων πεζόδρομων της Νέας Αγχιάλου εδώ και χρόνια, με την άρικτη συνεργασία της δημοτικής αρχής που πάντα συμπαραστέκεται στις ανάγκες και στα προβλήματα της πόλης μας.

Ειδικά φέτος, υπάρχει επιπλέον άτομο της δημοτικής ενότητας Νέας Αγχιάλου για την
συνδρομή της καθαριότητας κι επιπλέον – όποτε χρειαστεί και κριθεί αναγκαίο – η καθαριότητα της Νέας Αγχιάλου - ενισχύεται άμεσα με συνεργείο καθαρισμού του Δήμου Βόλου.

Ως Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου, θα θέλαμε να εξάρουμε την συνεχή και καθημερινή αποκομιδή των απορριμάτων – και τα Σαββατοκύριακα ειδικά στο παραλιακό μέτωπο - από την Υπηρεσία Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου , που ακόμη και σε περιόδους απεργιακών κινητοποιήσεων, η αποκομιδη ήταν συνεχής και δεν επιρρέασε καθόλου την υγειηνή και το αισθητικό αποτέλεσμα της Νέας Αγχιάλου και ιδιαίτερα εν μέσω τουριστικής περιόδου! – παρά τις κακεντρεχείς δηλώσεις κάποιων μεμονωμένων συμπολιτών μας!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βόλου Κο. Πράττο Γεώργιο, για την πρωτοβουλιά του καθαρισμού σε καίρια σημεία της πόλης μας που χρόνια μένονταν, καθώς και για την άμεση και συνεχή αρωγή του στα εμφανιζόμενα προβλήματα κι ανάγκες της Νέας Αγχιάλου.

Η Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου, θα είναι πάντα διαθέσιμη στο πλευρό της δημοτικής αρχής για οποιοδήποτε θέμα, με συνεχή συνενόηση και συνεργασία αμφότερων των πλευρών, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα του τόπου μας!

Ασδεράκης Βασίλης
Πρόεδρος
ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ