> Voliotaki: Πρός Αντιπεριφερειάρχεη ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ και Αντιδήμαρχο ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΑΥΡΙΔΗ Ενταύθα...

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Πρός Αντιπεριφερειάρχεη ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ και Αντιδήμαρχο ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΑΥΡΙΔΗ Ενταύθα...

Αγαπητό Βολιωτάκι,
Στο ευνοούμενο και φιλικό με τον Πολίτη, Ελληνικό κράτος που ζούμε, με τις πιο ευαίσθητες και αποτελεσματικές Υπηρεσίες που σπεύδουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πολιτών, η αναγκαιότητα δημοσίευσης προβλημάτων δια του Τύπου είναι πολλές φορές περιττή. Να μια τέτοια ιστορία:


Μετά από 45 ημέρες απραξίας των αρμοδίων υπηρεσιών και 5 αναφορές της Τροχαίας προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και στον αντίστοιχες οχλήσεις του κ. Διοικητή της Τροχαίας προς τον κύριο "Αρμόδιο" υπάλληλο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, για αποκατάσταση των τεχνικών θεμάτων στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο, ζητώ την δημοσιοποίηση του θέματος μπας και φιλοτιμηθεί κάποιος από τους λίγους εναπομείναντες με τσίπα και φιλότιμο Κρατικούς Λειτουργούς και αποφασίσουν να φτιάξουν την ζημιά που βλέπετε στην φωτογραφία και παράλληλα να ενημερωθούν οι αναγνώστες για τον κίνδυνο προκειμένου να τον αποφύγουν.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, έξω από το παλιό Παγοποιείο Αγριάς στην διασταύρωση των οδών Λεοφ. Δημοκρατίας (Επαρχιακή οδός Βόλου - Τσαγκαράδας) και Απ. Λάμπη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Τσαγκαράδα, πιθανόν λόγο της "πολύ καλής" δουλειάς που έκανε ο εργολάβος για το αποχετευτικό (!!!), υποχώρησε η βάση που κρατούσε το καπάκι του φρεατίου των ομβρίων υδάτων.

Αμέσως η Τροχαία τοποθέτησε τρεις (3) κώνους προς αποφυγή ατυχήματος και ειδοποίησε αρμοδίως όπως προανέφερα, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω.

Επειδή όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, οι κώνοι λιγοστεύουν, τελειώνουν (οι δύο χάθηκαν) και ο κίνδυνος να βρεθεί κάποιο τροχοφόρο με την μία ρόδα μέσα στο φρεάτιο είναι μεγάλος, σας παρακαλώ δημοσιεύστε το θέμα, μήπως και γλυτώσουμε κανένα Χριστιανό ή Μουσουλμάνο από την ταλαιπωρία του ατυχήματος.

Ίσως στην περίπτωση αυτή να υπάρχει σύγκρουση αρμοδιοτήτων μεταξύ των Υπηρεσιών μια που η αποκατάσταση βλαβών στο εθνικό οδικό δίκτυο είναι υπόθεση της Περιφέρειας και το φρεάτιο ανήκει στον Δήμο Βόλου.

Πάντως στην ίδια αυτή αμαρτωλή διασταύρωση που έχει τα περισσότερα τροχαία κάθε χρόνο (τέσσερα έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα μέσα στο 2017) και θα πρέπει να μπει στο βιβλίο Γκίνες, θα πρέπει να μεριμνήσει ο Δήμος Βόλου για αποκατάσταση του καλωδίου του φωτοκύτταρου του φαναριού σήμανσης το οποίο έκοψε ο εργολάβος και "ξέχασε" να επισκευάσει.

Βρίσκομαι στην διάθεση σας

Ευστάθιος Σαράντης