Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Στον πάτο της Δημοσιογραφίας...

Eνας δημοσιογράφος-και αυτό είναι το τραγικό- έγραψε στο fb ότι η Ηριάννα είναι αδελφή, ξαδέλφη ή κάτι τέτοιο, ενός υφυπουργού. 
Αν δεν είναι, πρόσθεσε, ας το διαψεύσει ο υφυπουργός.
Βροχή τα λάικ, η αναπαραγωγή της ανάρτησης και οι κραυγές και ψίθυροι για κάτι που δεν αποδεικνύεται οτι έχει κάποια βάση.
Ενας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να
γράφει ο,τι νομίζει παίρνοντας και την ευθύνη.
Ενας δημοσιογράφος που γράφει εστω σ αυτά τα μέσα, δεν παύει να είναι δημοσιογράφος και κάποιοι να πιστεύουν οτι ''κάτι παραπάνω γνωρίζει"...
Για τέτοιου ειδους αναρτήσεις, ο δημοσιογράφος δεν παίρνει μονο την ευθύνη αλλα παίρνει μαζί του στον πάτο μια ηδη αναξιόπιστη δημοσιογραφία...
Γιάννης Παντελάκης (fb)

σημ. zoornalistas 1: Με αφορμή τα όσα κυκλοφόρησαν στα social media περί συγγενικής σχέσης του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με την Ηριάννα Β. Λ., ο Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Το γεγονός ότι δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β. Λ. δεν κάνει την απόφαση για παραμονή της στη φυλακή λιγότερο προβληματική. Όσοι επιχειρούν στην πλάτη ενός ανθρώπινου δράματος που είναι σε εξέλιξη, να αποκομίσουν πολιτικά ή αλλά οφέλη, είναι χυδαίοι».

σημ. zoornalistas 2: Επειδή ο Γιάννης Παντελάκης είναι ευγενής και συγκρατείται μη αναφέροντας το όνομα του δημοσιογράφου, δείτε κι αυτό: