Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥΤΙΝ! Τι συζήτησε με τον ΤΡΑΜΠ - "Ο πραγματικός Ντόναλντ διαφέρει..."

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε στην σύνοδο της ομάδας των χωρών-μελών της G20 ότι η ρωσική οικονομία είχε ανάπτυξη 3,1% τον Μάιο. Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να πει ότι η τάση οικονομικής ανάπτυξης της Ρωσίας, είναι στο σύνολό της υγιής.

Ο ίδιος, επιβεβαίωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ έθεσε την ερώτηση σχετικά με το ζήτημα ενδεχόμενης εμπλοκής της Ρωσίας στην προεκλογική εκστρατεία
των ΗΠΑ, το 2016. Όπως δήλωσε ο ίδιος, η Ρωσία συμφωνεί με την άποψη του Τραμπ για την συνεργασία ΗΠΑ-Ρωσίας στον έλεγχο του κυβερνοχώρου.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν παραδέχτηκε ότι έχει πλέον μία προσωπική σχέση με τον Τραμπ, τονίζοντας ότι οι δύο χώρες μπορούν να επιτύχουν το ελάχιστο επίπεδο διμερών σχέσεων το οποίο έχουν ανάγκη.

Ο Πούτιν παραδέχτηκε ότι ο πραγματικός Τραμπ, διαφέρει από τον Τραμπ της τηλεόρασης. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι προσπάθησε να δώσει ρεαλιστικές απαντήσεις στον Ντόναλντ Τραμπ στις ερωτήσεις που του έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Παράλληλα, για τη νέα εκεχειρία στις νότιες περιοχές της Συρίας, τόνισε ότι είναι το αποτέλεσμα αλλαγής της αμερικανικής στάσης. Ο Πούτιν δήλωσε επίσης, ότι η Ρωσία δεν θα ανακατευτεί στις γερμανικές εκλογές.

Για τον αγωγό “Nord Stream 2” ο Πούτιν είπε ότι είναι προς το συμφέρον της Ευρώπης, ενώ για την τιμή του υγροποιημένου αμερικανικού φυσικού αερίου, δήλωσε πως είναι ακριβότερη από του αντίστοιχου ρωσικού.

Ο ίδιος επίσης δήλωσε ότι η Ρωσία καλωσορίζει την τοποθέτηση νέου Αμερικανού απεσταλμένου στην προσπάθεια επίλυσης της κρίσης στην Ουκρανία. 

Ο Αμερικανός υπουργός των Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον ανακοίνωσε χθες ότι επέλεξε τον Κουρτ Βόλκερ, πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ προκειμένου να ηγηθεί των προσπαθειών της αμερικανικής διπλωματίας στην ουκρανική κρίση.