> Voliotaki: ΕΠΕΙΓΟΝ!!! Πρός ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ (ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ και ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ)

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! Πρός ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ (ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ και ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ)

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Είμαι κάτοικος Βόλου και διαμένω στη Νέα Δημητριάδα . Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα που μαστίζει την περιοχή της Νέας Δημητριάδας πιο συγκεκριμένα την γειτονιά στην οδό Ζωοδόχου πηγής με Δευκαλίωνος . Εδώ και δύο καλοκαίρια η γειτονιά μας έχει πλημμυρίσει με έντομα συγκεκριμένα κατσαρίδες των οποίων ο πληθυσμός είναι αρκετά μεγάλος
 Η πολυκατοικία στην οποία μένω έχει κάνει 2 φορές απεντόμωση , ωστόσο βρίσκουμε συνέχεια έξω από τα σπίτια μας , αλλά και μέσα μεγάλες κατσαρίδες , οι οποίες βγαίνουν από τα φρεάτια . Υπάρχει ένα κεντρικό φρεάτιο στη γειτονιά από το οποίο έχω δει να βγαίνουν οι περισσότερες απ αυτές .

Έχω καλέσει στο Δήμο Βόλου , ωστόσο δεν το έχουν απαντήσει . Θα ήθελα αν είναι εφικτό να απευθυνθείτε σε κάποιον από τον Δήμο Βόλου , που ασχολείτε με τέτοια ζητήματα και να του αναφέρετε το πρόβλημα , ώστε να μπορέσει να βρεθεί μία λύση , καθώς δεν είναι οικονομικά εφικτό να κάνουμε κάθε 2 μήνες απεντομώσεις , οι οποίες εν τέλει να μην λύνουν το πρόβλημα . Το προβλήμα πιστεύω θα πρέπει να αντιμετωπιστεί μαζικά με μία απεντόμωση του Δήμου στα κεντρικά φρεάτια .
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας .