> Voliotaki: ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Δε χάνει η Χιμπέρνιανς

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Δε χάνει η Χιμπέρνιανς

Σέντρα σήμερα στα δεύτερα παιχνίδια του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου το «παρών» δίνουν σχετικά άγνωστες στο ευρύ κοινό ομάδες, κυρίως από πρωταθλήματα δεύτερης διαλογής. 
Θα μας απασχολήσουν δύο αναμετρήσεις για τον πρώτο προκριματικό γύρο, όπως επίσης και παιχνίδι απ’ το Κόπα Λιμπερταδόρες. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.
Με το Χ2 στην Εσθονία
Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ταλίν Ινφονέτ – Χιμπέρνιανς, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.90 στην Sportingbet

Οι Μαλτέζοι πήραν «καθαρό» προβάδισμα 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους και έτσι σήμερα πηγαίνουν στη ρεβάνς από θέση ισχύος. Γλύτωσαν τα χειρότερα στην αρχή, καθώς είδαν τον αντίπαλο να χάνει πέναλτι στο 5’ και να έχει δοκάρι στη συνέχεια, έφτασαν στο 2-0 χάρη στο ουσιαστικό και αποτελεσματικό δεύτερο ημίχρονο. 

Δε χωρά αμφιβολία ότι η Χιμπέρνιανς είναι ανώτερη ομάδα, με περισσότερες επιλογές και ποιότητα, στο πρώτο ματς κατάφερε να υπερκεράσει την έλλειψη αγώνων και έδειξε τη διαφορά απ’ την Ταλίν. Στον αντίποδα, οι Εσθονοί απογοήτευσαν, ουσιαστικά αναζητούν ένα θαύμα σήμερα, όπου μάλιστα θα παραταχθούν με υπηρεσιακό κόουτς μετά την απομάκρυνση του κόουτς Πουστόφ. Θεωρούμε ότι η Χιμπέρνιανς δε θα χάσει, επιλέγουμε το Χ2.

Μπορεί το διπλό η Νιου Σεντς
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Γιουρόπα – Νιου Σεντς, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.02 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Την πιο μεγάλη έκπληξη των μέχρι τώρα προκριματικών σημείωσε η Γιουρόπα, που πέρασε με 1-2 απ’ την έδρα της Νιου Σεντς και ετοιμάζεται για μια μεγαλειώδη και αναπάντεχη πρόκριση. Η ομάδα του Γιβραλτάρ πήγε στην Ουαλία ως το απόλυτο αουτσάιντερ, ουδείς περίμενε ότι θα καταφέρει να σκοράρει, πόσο μάλλον να κερδίσει. 

Τα κατάφερε με 1-2 και σήμερα έρχεται από θέση ισχύος στη ρεβάνς, όπου η Νιου Σεντς οφείλει να κάνει την ανατροπή. Οι Ουαλοί έδειξαν ανέτοιμοι να διαχειριστούν την ουσιαστική αντίσταση της Γιουρόπα, αιφνιδιάστηκαν απ’ το επίπεδο της και σήμερα αναμένονται σίγουρα πιο υποψιασμένοι για αυτό που θα συναντήσουν. Θεωρούμε ότι η σοβαρή Νιου Σεντς μπορεί να κερδίσει, επιλέγουμε το 2 DNB.

Προβάδισμα ο άσσος της Γκουαρανί
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Γκουαρανί – Ρίβερ Πλέιτ, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 2.30. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ είναι σε ισχύ, θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ. Οι Παραγουανοί έρχονται από θετικό σερί εμφανίσεων και αποτελεσμάτων, κέρδισαν τα πέντε τελευταία ματς, ωστόσο τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του Απερτούρα, στο -1 απ’ την πρωταθλήτρια Λιμπερτάδ. 

Η έδρα αποτελεί σημαντικό «όπλο» των γηπεδούχων, οι οποίοι έχασαν τελευταία φορά εκεί για το Κόπα Λιμπερταδόρες το 2014, έκτοτε μετρούν ρεκόρ 6-4-0! Θεωρητικό φαβορί είναι η Ρίβερ Πλέιτ, που διαθέτει περισσότερη ποιότητα και σήμερα θέλει να πάρει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Αργεντινής, στο -7 απ’ την Μπόκα Τζούνιορς, τελευταία δεν είναι σταθερή, καθώς μετράει ρεκόρ 2-2-3 στα τελευταία εφτά ματς ανεξαρτήτως έδρας. Επιλέγουμε 1 DNB.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.