> Voliotaki: «ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ τη δημιουργία κλίματος ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ και τρομοκρατίας στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»...

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

«ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ τη δημιουργία κλίματος ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ και τρομοκρατίας στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»...

«Επιδιώκουν τη δημιουργία κλίματος εκφοβισμού και τρομοκρατίας στη Δικαιοσύνη»
Μια δήλωση για την υπόθεση NOOR1

έκανε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως επιδιώκεται «η δημιουργία κλίματος εκφοβισμού και τρομοκρατίας στη Δικαιοσύνη».

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Καμμένου:

«Οι δυνάμεις της διαφθοράς, της διαπλοκής και του οργανωμένου εγκλήματος με προμετωπίδα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης συγκαλύπτουν τη μεγαλύτερη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών των τελευταίων χρόνων. 


Συγχρόνως επιδιώκουν τη δημιουργία κλίματος εκφοβισμού και τρομοκρατίας στη Δικαιοσύνη, με διττό στόχο την ατιμωρησία υψηλά ιστάμενων προσώπων και την αποσταθεροποίηση των θεσμών της Δημοκρατίας.

Αποτέλεσμα αυτού του εγκληματικού σχεδιασμού είναι η απόπειρα αντιστροφής των ρόλων των ιδιοτήτων των κατηγορουμένων και υπόπτων σε καταγγέλλοντες, η στοχοποίηση εισαγγελικών λειτουργών και προανακριτικών υπαλλήλων που ανθίστανται στις έκνομες επιδιώξεις τους.

Σε αυτό το έργο βρήκαν συμπαραστάτη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αποδεικνύεται πλέον ότι η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να καλύψει τον επιχειρηματία κ. Ευάγγελο Μαρινάκη.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία που εξετάζεται η εμπλοκή του στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης με τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο, σε υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. 


Πρόσφατα αποκαλύφθηκαν εμβάσματα εταιρειών συμφερόντων του προς τη ναυλώτρια εταιρεία του πλοίου NOOR1 και τηλεφωνικές συνομιλίες του με εμπλεκόμενο στην υπόθεση την ώρα της σύλληψης της συμμορίας και της κατάσχεσης των ναρκωτικών.

Η Νέα Δημοκρατία έρχεται να ταυτιστεί πλήρως με τον επιχειρηματία και παίρνει γραμμή από τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει.

Ας απαντήσει πρώτα λοιπόν ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ποιο συγγενικό του πρόσωπο συστεγάζεται και συνεπιχειρεί με τον κ. Μαρινάκη;».


Αίτημα για ακρόαση του Π. Καμμένου στην Επιτροπή Θεσμών

Στο μεταξύ, κοινό αίτημα για την κλήση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας πρόκειται να καταθέσουν οι βουλευτές όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ώστε ο Πάνος Καμμένος να καταθέσει για την υπόθεση των συνομιλιών του με τον ισοβίτη Ευθ. Γιαννουσάκη.

Δεδομένου ότι η σχετική αίτηση που κατέθεσε ο Σπύρος Λυκούδης, εκ μέρους του Ποταμιού -και με την οποία συμφώνησαν οι βουλευτές σύσσωμης της αντιπολίτευσης- απορρίφθηκε, ως αόριστη, από την πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών, Τασία Χριστοδουλοπούλου, αυτή θα αναδιατυπωθεί και θα κατατεθεί εκ νέου.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η προθεσμία που έθεσε η κ. Χριστοδουλοπούλου για την επανακατάθεση του αιτήματος ακρόασης του Πάνου Καμμένου είναι η 18η Ιουλίου. 


Η Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου για να λάβει απόφαση επί του αιτήματος...