> Voliotaki: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ πρός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ: ΤΟ 2019 οι Βολιώτες θα σας ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ!!

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ πρός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ: ΤΟ 2019 οι Βολιώτες θα σας ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ!!

Άλλη μια απόδειξη της ασχετοσύνης, αλλά και της κακεντρέχειας, των πολιτικών CARTOONS - ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων Βόλου, αποτελούν οι ισχυρισμοί τους, με τους οποίους εμμένουν στην αναπόδεικτη, αυθαίρετη και σε κάθε περίπτωση παράλογη άποψη που θέλει να μην πραγματοποιηθούν τα έργα ανακατασκευής και εκσυγχρονισμού των πέντε γηπέδων της περιοχής μας, μόνο και μόνο για να μην «επωφεληθεί», όπως διατείνονται, η νέα ποδοσφαιρική ομάδα που ιδρύθηκε στο Βόλο!

Βέβαια ούτε μαθήματα διοίκησης, πολλώ δε μάλλον μαθήματα για το πώς ένας αιρετός μπορεί να δείχνει έμπρακτα την αγάπη του στην πόλη, έχουμε διάθεση να παραδώσουμε, και μάλιστα σε τύπους ανεπίδεκτους μαθήσεως, όπως αυτοί, αν μπορούν ωστόσο να αντιληφθούν την πραγματικότητα ας παρακολουθήσουν τη δραστηριότητα της Δημοτικής μας Αρχής για να διδαχθούν βασικά πράγματα.

¨Όπως, παραδείγματος χάριν, ότι μόνο από το γήπεδο της Πορταριάς, που αρχίζει να λειτουργεί από τη Δευτέρα, θα εξυπηρετηθούν ήδη τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες για την προετοιμασία τους (Εθνικός Πειραιώς, Παναιγιάλειος, «Βόλος» ΝΠΣ).

Και αν δεν είναι ικανοποιημένοι από το ύψος του ενοικίου για χρήση των εγκαταστάσεων, ας λάβουν υπόψη, αν μπορούν σαν αυθεντικοί κρατικοδίατοι και λάτρεις της μιζέριας, τις πολλαπλές ωφέλειες στην τοπική οικονομία από την παραμονή εδώ τόσων αποστολών

Σε κάθε περίπτωση διάλογος με πολιτικούς απατεώνες, που διαστρεβλώνουν την αλήθεια, συκοφαντούν ασύστολα και επιχειρούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, είναι αδύνατος.

Ούτως ή άλλως εμείς έχουμε δουλειά να κάνουμε για την πόλη και δεν περιφερόμαστε αναζητώντας καμιά θεσούλα.

Ας μείνουν στο περιθώριο, που τους έστειλαν οι πολίτες, μέχρι το 2019. Τότε με τη λαϊκή, πάντα, εντολή θα εξαφανιστούν τελείως.