> Voliotaki: ΤΥΡΝΑΒΟΣ!! Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ τα "πήρε στο κρανίο" με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και άρχισε το ΓΛΕΝΤΙ!! Γενεές 14 τους περνάει στο FACEBOOK

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΤΥΡΝΑΒΟΣ!! Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ τα "πήρε στο κρανίο" με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και άρχισε το ΓΛΕΝΤΙ!! Γενεές 14 τους περνάει στο FACEBOOK

Ξεχειλίζει η οργή και η αγανάκτηση των Αμπελωνιτών.Οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα καταφθάνουν βροχή στη "Δράση Πολιτών" εις βάρος της ανύπαρκτης δημοτικής αρχής,η οποία μάλιστα θέλει να διοικεί τον Τύρναβο μέχρι το 2029.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, όσο βρίσκονται στο τιμόνι του Δήμου οι ανεύθυνοι και οι αδαείς.

Πολλάκις προσπαθήσαμε να τους αφυπνίσουμε και να τους συμβουλεύσουμε, ιδίως στο θέμα των αδεσπότων, αλλά δυστυχώς δεν παίρνουν από λόγια, επειδή το παίζουν ξερόλες οι
ημιμαθείς και εθισμένοι στην νιρβάνα τους δημοτικοί παραγοντίσκοι.

Όμως, μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα εις βάρος των δημοτών και την ανυπόφορη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί θα τολμήσει κάποιος από αυτούς να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας; Μάλλον όχι.

Ο μισθουλάκος είναι γλυκός, για να τον αποποιηθούν εξαιτίας των δαγκωμάτων αδεσπότων σκύλων.Εξάλλου τα δαγκώματα δεν τα υφίστανται οι ίδιοι, αλλά οι ανυποψίαστοι δημότες που πιθανόν να τους ψήφισαν κιόλας.

Ακούτε την οργή και την φωνή του κόσμου κύριοι της μειοψηφούσας δημοτικής αρχής;Μάλλον όχι.Είστε απλώς κλεισμένοι στα γραφεία σας και ταλαιπωρείτε τους δημότες με την έκδηλη ανικανότητά σας.

Επιτέλους,απαλλάξτε μας από τη νοσογόνο παρουσία σας, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.Είναι η μεγίστη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στον Τύρναβο.Αρκετά σας ανεχθήκαμε.