> Voliotaki: Η ΧΛΙΔΑΤΗ ΒΙΛΑ της ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ που πωλείται 13 εκατομμύρια ευρώ (Photos)

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Η ΧΛΙΔΑΤΗ ΒΙΛΑ της ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ που πωλείται 13 εκατομμύρια ευρώ (Photos)

Μία από τις πιο εντυπωσιακές βίλες της Σαρωνίδας, η οποία μπήκε σχετικά πρόσφατα στη λίστα «προς πώληση» του μεσιτικού γραφείου Sotheby’s International Realty, καταλαμβάνει ένα οικόπεδο 5 στρεμμάτων, σε απόσταση «αναπνοής» 80 μόλις μέτρων από την παραλία.
Σύμφωνα με το γραφείο, η βίλα ανακατασκευάστηκε  φέτος και από τις εικόνες διακρίνει εύκολα κανείς ότι πρόκειται για ένα υπερπολυτελές αρχιτεκτονικό αριστούργημα 600 τετραγωνικών μέτρων στο οποίο κυριαρχεί μια τεράστια πισίνα 80 τετραγωνικών, ενώ περιλαμβάνονται ένας επιπλέον ξενώνας 35 τετραγωνικών, γήπεδο τένις, παιδική χαρά, ευρύχωρο πάρκινγκ, ακόμα και χώρος για προσγείωση ελικοπτέρου.
Κατά τα άλλα, η βίλα διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια με τα αντίστοιχα μπάνια τους, όλα με άμεση πρόσβαση στον κήπο και ένα σαλόνι-καθιστικό που είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδέεται τέλεια  με τον εξωτερικό χώρο.
Στον τεράστιο κήπο, εκτός από την πισίνα, υπάρχουν πολλοί χώροι για BBQ, ηλιοθεραπεία, χαλάρωση, απομόνωση και διασκέδαση.
 Η βίλα, σύμφωνα με το Sotheby’s, βρίσκεται σε απόσταση 5 μόλις λεπτών από τη Σαρωνίδα, ενώ πολύ κοντά είναι και το Λαγονήσι.