> Voliotaki: ΣΥΝΑΓΕΡΜ0Σ για την ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! Tι συμβαίνει;

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜ0Σ για την ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! Tι συμβαίνει;

«Κι ο TV star… φοβέρα θέλει» κι όπως φαίνεται η Ελένη Μενεγάκη πήρε το μήνυμα. Αν και αυτή την περίοδο όλοι περίμεναν ότι θα γινόταν πάλι του…
μαγιό με την παρουσιάστρια να απαθανατίζεται στις παραλίες είτε με selfie είτε από παπαράτσι, τελικά αυτή έχει φορέσει… στολή εργασίας και προσπαθεί να βρει τι είναι αυτό που θα κάνει τους τηλεθεατές να γυρίσουν στην «Ελένη» της.
Μετά από μία πολύ κακή χρονιά στους πίνακες τηλεθέασης για τη μεσημεριανή εκπομπή η παρουσιάστρια προσπαθεί να αλλάξει… ό,τι μπορεί.
Δεν είναι τυχαίο που δεν έχει ακόμα ενημερώσει τους συνεργάτες της, ακόμα και τους πιο στενούς, αν θα είναι την επόμενη σεζόν στην εκπομπή… και τι είδους εκπομπή θα κάνει. Εντάξει… μην περιμένετε και… ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά μετά από αρκετά χρόνια «τα ίδια και τα ίδια» η Ελένη κατάλαβε… συνειδητοποίησε ότι πρέπει να κάνει κάτι καινούργιο.
Το «τηλεπαζάρι» που έχει μετατρέψει την εκπομπή της μπορεί να αποδίδει διαφημιστικά αλλά χωρίς να δίνει… τρελό κέρδος στον ALPHA, καθώς με το υψηλό κόστος της εκπομπής λόγω –κυρίως- της αμοιβής της… κι όχι μόνο, καταλήγουμε στο «ίσα βάρκα, ίσα νερά»! Και έτσι τόσο το κανάλι της Κάντζας όσο και η ίδια η παρουσιάστρια αναζητούν τρόπους για να ανεβάσουν τα… νερά, για να συνεχίσει να κινείται η «βάρκα».
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου την προηγούμενη βδομάδα η Ελένη μίλησε σε στενούς συνεργάτες της εξηγώντας τους ότι ακόμα δεν γνωρίζει ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν, αφού δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι αλλαγές θα κάνει στην εκπομπή της.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, η παρουσιάστρια αναζητά ιδέες και από πρόσωπα που μπορεί να μην ανήκουν στο κανάλι της Κάντζας, αλλά ελπίζει να τη διαφωτίσουν για να… επιβιώσει στο τηλεοπτικό τοπίο.
Βέβαια η… διορία, ή οι αντοχές που φαίνεται να έχει δώσει στον εαυτό της είναι έως το τέλος του μήνα έχοντας δεσμευτεί ότι θα ενημερώσει τα στελέχη του ALPHA με τις αλλαγές που θα κάνει την επόμενη σεζόν ώστε αμέσως μετά να αρχίσει τις… μαγιο-selfie από το αγαπημένο της νησί.
Τέλος του μήνα λοιπόν θα σημάνει… λήξη συναγερμού, αλλά αν οι αποφάσεις της αποδειχτούν σωστές θα το διαπιστώσουμε μέσα στον Σεπτέμβριο που η «Ελένη» θα είναι ξανά στον αέρα ελπίζοντας ότι απέναντί της… θα είναι τηλεθεατές…!