> Voliotaki: ΒΟΛΟΣ! ΕΥΓΕ! ΜΠΕΟΣ και ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ έκαναν και πάλι το ΘΑΥΜΑ τους! ΔΕΙΤΕ τα γήπεδα στο ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ και στις ΑΛΥΚΕΣ!! (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΒΟΛΟΣ! ΕΥΓΕ! ΜΠΕΟΣ και ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ έκαναν και πάλι το ΘΑΥΜΑ τους! ΔΕΙΤΕ τα γήπεδα στο ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ και στις ΑΛΥΚΕΣ!! (ΦΩΤΟ)

Στην χρονική περίοδο που οι διάφοροι ανεύθυνοι, γνωστοί καταστροφείς της πόλης και του μέλλοντός της, επιδίδονται σε ένα κυνήγι… κλειδιών, ανίκανοι και αδύναμοι να μετάσχουν σε ο,τιδήποτε ουσιαστικό και δημιουργικό αφορά την πόλη, η Δημοτική Αρχή του Βόλου, με την φροντίδα της αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών, παραδίδει στη νεολαία και τους αθλούμενους της πόλης μας, τα κλειδιά από τα ανακατασκευασμένα, σύγχρονα πια, γήπεδα μπάσκετ στο πάρκο Ελικοδρόμιο της Νέας Ιωνίας και στις Αλυκές (περιοχή Μαγιόρκα)

Με τις παρεμβάσεις αυτές επιτεύχθηκε η αισθητική αναβάθμιση των γηπέδων και βελτιώθηκε η ελαστικότητα τους λόγω της ειδικής ακρυλικής βαφής, ενώ καλύφθηκαν και άλλα προβλήματα της επιφάνειας των γηπέδων σε εκτιμώμενο ποσοστό άνω του 70% και πλέον είναι απόλυτα λειτουργικά και ασφαλή για τη χρήση τους από τους αθλούμενους.

Υπενθυμίζουμε ότι προ ολίγων ημερών είχε παραδοθεί και το γήπεδο στην Πλατεία Λαμπράκη (Φιλαδέλφειας και Εθν. Αγώνων) και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με παρεμβάσεις σε άλλα σημεία του Δήμου, στο κέντρο και την περιφέρεια.