> Voliotaki: Όταν ο Ανδρέας φοβήθηκε την Εύα...

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Όταν ο Ανδρέας φοβήθηκε την Εύα...

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανδρέας ΛυκουρέντζοςΠροσωπικούς λόγους επικαλέστηκε χθες ο πρώην υπουργός και γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, προκειμένου να δικαιολογήσει την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Αρκαδίας με την ΝΔ στις επόμενες εκλογές -όποτε κι αν γίνουν αυτές.

Μάλιστα, προς... αποφυγήν παρεξηγήσεων, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος επισήμανε με έμφαση αφενός πως παραμένει «στρατιώτης της παράταξης», αφετέρου πως στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ. 

Πάντως, οι κακές γλώσσες στην Αρκαδία επιμένουν πως η απόφαση του Ανδρέα Λυκουρέντζου να μην διεκδικήσει την επάνοδό του στα βουλευτικά έδρανα σχετίζεται με την κινητικότητα που εμφανίζει στην ίδια περιφέρεια η Εύη Τατούλη. 

Πρόκειται για την θυγατέρα του νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, ο οποίος επί σειρά ετών εκλεγόταν βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ και... έχει τον τρόπο του στην εν λόγω περιφέρεια. 

Πολλοί, λοιπόν, λένε ότι η Εύη Τατούλη θα είναι οπωσδήποτε υποψήφια με τη ΝΔ στην Αρκαδία και ότι ακόμη κι αν κατέβαινε ως υποψήφιος ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, θα έμενε εκτός Βουλής..

 matrix24.gr