> Voliotaki: Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ Διασύρει την Μείζονα και Ελάσσονα Αντιπολίτευση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΟΛΟΥ

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ Διασύρει την Μείζονα και Ελάσσονα Αντιπολίτευση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΟΛΟΥ

Στη σελίδα του Αχιλλέα Μπέου στο facebook, αναρτήθηκε η παρακάτω δήλωση:

Για γέλια και για κλάματα η νέα κοινή εμφάνιση των δώδεκα πολιτικών καρτούνς, των μειοψηφιών του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, που συνεχίζοντας να αποδεικνύουν ότι πραγματικά δεν έχουν αίσθηση της πραγματικότητας που βιώνει η κοινωνία μας ασχολούνται με φαιδρότητες. Ασφαλώς και δεν εκπλήσσουν πλέον, αλλά δυστυχώς δεν προκαλούν ούτε καν μειδίαμα με την συμπεριφορά τους.
Κούρασαν και προκαλούν αγανάκτηση και δυσφορία.

Μόνοι τους αποφάνθηκαν ότι δεν υπάρχει απόφαση για να απονεμηθεί το χρυσό κλειδί της πόλης στον γέροντα Εφραίμ, αγνοώντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (604/2016). Μέσα στην παραζάλη της αντιπολιτευτικής τους υστερίας, πλέον οι αποφάσεις που εκείνοι δεν ψηφίζουν θεωρούνται ως μη…αποφάσεις!

Ετσι ζητούν να κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία εναντίον του ασκούντος καθήκοντα δημάρχου Βόλου, Θ. Θεοδώρου και μάλιστα για «σοβαρή παράβαση, από δόλο»!!!

Θέλουν να ξεχάσουν, καθώς προφανώς τους είναι ιδιαίτερα οδυνηρό, ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι ο δημοκρατικά εκλεγμένος Δήμαρχος της πόλης, έστω κι αν ένας αντισυνταγματικός Νόμος, που σέβομαι και τηρώ, με έχει θέσει προσωρινά, μόνο, σε αργία από το αξίωμα του Δημάρχου, αλλά και επικεφαλής της πλειοψηφούσας στο ΔΣ παράταξης.

Η απονομή που έγινε, από μένα, ως επικεφαλής της παράταξης, και τον εκτελούντα χρέη Δημάρχου, Θάνο Θεοδώρου, απλώς δείχνει και πάλι την εκτίμηση και τον σεβασμό των συνεργατών μου και, κυρίως, των απλών πολιτών, που είναι και το μεγαλύτερο αξίωμα, που κανείς μπορεί να απολαύσει.

Δικαιολογημένα, πάντως τα πολιτικά αυτά καρτούνς, που δεν μπορούν να το αντιληφτούν, αφού μόνο την απαξίωση και την περιφρόνηση των πολιτών γνωρίζουν.

Ελπίζω μόνο η περίσσια πολιτική τους γραφικότητα να μην αποτελέσει και προϊόν εξαγωγής, ζητώντας ενδεχομένως και πειθαρχικά μέτρα κατά του γέροντα Εφραίμ, ολοκληρώνοντας το παρακμιακό σκηνικό, που μέρα με τη μέρα στήνουν, πριν εξαφανιστούν από το πολιτικό προσκήνιο με τις επόμενες εκλογές.

Σε κάθε περίπτωση μικρόψυχη και στενόμυαλη, και πάλι, η στάση τους. Εξηγείται από το μένος τους για τα μεγαλεία που οι πολίτες τους στέρησαν και το χρεώνουν σε μένα.

Θα τους τονίσω ότι είναι οι τελευταίοι που θα μου υποδείξουν πώς θα λειτουργώ και πώς θα συμπεριφέρομαι.

Και οι πρώτοι που αγνοώ και θα συνεχίσω να αγνοώ. Όπως και η συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας, που τους καταδίκασε να κρύβονται και να βυσσοδομούν στο πολιτικό περιθώριο μέχρι τις εκλογές.

Οπότε και δεν θα υπάρχουν ούτε εκεί. Πλέον οι πολίτες τους γνωρίζουν τόσο καλά. Όπως ξέρουν και τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος της ανάπτυξης και της προόδου της πόλης και των πολιτών.

ΥΓ. Περιμένω με πραγματικό ενδιαφέρον να δω αν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές που ζουν η χώρα και η αυτοδιοίκηση, ασχοληθεί έστω με τις αντιπολιτευτικές υστερίες της Οικονόμου και των άλλων πολιτικών καρτούνς.