> Voliotaki: AΓΡΙΑ: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Ολοκληρώνεται ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ!

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

AΓΡΙΑ: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Ολοκληρώνεται ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ!


Ολοκληρώνονται οι εργασίες για την ασφαλτόστρωση και την απόδοση στην κυκλοφορία του πρώτου παράλληλου δρόμου στην Αγριά και μαζί η πολύμηνη ταλαιπωρία των κατοίκων και των επιχειρηματιών της περιοχής.

Κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής, μαζί με τον επικεφαλής της πλειοψηφούσας παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου, Αχιλλέα Μπέο, βρέθηκε και σήμερα στον τόπο των εργασιών, προκειμένου να επιβλέψει την τήρηση των δεσμεύσεων του αναδόχου του έργου.

Παράλληλα με φροντίδα του Δήμου διανεμήθηκαν στους εργάτες ποσότητες νερού, για να αντιμετωπίσουν τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

Σε δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου, ο κ. Μπέος υπογράμμισε ότι η ταλαιπωρία που παρατηρήθηκε οφείλεται στο γεγονός ότι επρόκειτο για ένα μεγάλο έργο ζωής, που συνέδεσε το παραλιακό μέτωπο της Αγριάς με το αποχετευτικό δίκτυο και πως ο εργολάβος που το ανέλαβε δεν υπολόγισε το πόσο κοντά στην θάλασσα βρίσκεται το έργο, οπότε υπήρξαν τεράστια προβλήματα κατά την διάρκεια τοποθέτησης του αγωγού.


Και ο κ. Μπέος πρόσθεσε: «Όμως ένα πρόβλημα που βιώνουν οι κάτοικοι της Αγριάς και όσοι ερχόμαστε εδώ είναι οι δρόμοι. Η Δημοτική Αρχή επέλεξε να κάνει την πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη, αν και δεν είναι ευθύνη της Δημοτικής Αρχής αλλά του εργολάβου που ανέλαβε το έργο.

Ο ίδιος λέει ότι υπήρξαν κάποιες ζημιές στα μηχανήματα του για αυτό και υπήρξε αυτή η καθυστέρηση. Όπως βλέπετε γίνεται η πλήρης αποκατάσταση, και σήμερα παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

Είναι ένας συνεχής αγώνας κάτω από αντίξοες συνθήκες που πρέπει οπωσδήποτε να αποκαταστήσουμε τουλάχιστον στην περιοχή της Αγριάς προβλήματα χρόνων.

Να ζητήσω άλλη μια φορά συγνώμη από τους κατοίκους, να ζητήσω την κατανόηση τους, φτάσαμε στο τέλος η ουρά έχει μείνει.

Λίγη υπομονή θα ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχει γίνει πλήρης αποκατάσταση ολόκληρου του οδοστρώματος στην Αγριά.

Σε ερώτηση για την συνέχιση και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, ο κ. Μπέος τόνισε:

«Ούτως ή άλλως ο εργολάβος έχει δώσει τον λόγο του για 10 Ιουλίου, εγώ λέω για λίγο αργότερα, να μην εκτεθούμε και απέναντι στους κατοίκους γιατί ο συγκεκριμένος εργολάβος έχει δείξει ασυνέπεια μέχρι τώρα.

Όμως να κάνουμε λίγο υπομονή. Βλέπετε, όμως, ότι υπάρχουν και δημότες που βλέπουν ότι κάνουμε έργα και έρχονται από εδώ με τα αυτοκίνητα τους και εμποδίζουν τα μηχανήματα. Τι να πω; Δεν συμβάλλουν ώστε να τελειώσουμε ποιο γρήγορα.

Τέλος πάντων υπομονή, ευχαριστούμε και τους πολίτες για την κατανόηση και η δημοτική αρχή είναι εδώ με 40 βαθμούς για να ολοκληρωθεί το έργο».