> Voliotaki: Γιατί ο βαθύπλουτος ΕΜΙΡΗΣ του ΚΑΤΑΡ ενώ έχει 3 γυναίκες… κάνει δημόσιες ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ μόνο με ΜΙΑ;;;

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Γιατί ο βαθύπλουτος ΕΜΙΡΗΣ του ΚΑΤΑΡ ενώ έχει 3 γυναίκες… κάνει δημόσιες ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ μόνο με ΜΙΑ;;;

Είναι ένας από τους πλέον πλούσιους ανθρώπους του κόσμου! Ο λόγος για τον εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χάμαντ Αλ Τανί. Τον άνθρωπο που καλείται να διαχειριστεί την κρίση που έχει ξεσπάσει στη χώρα του.
Ωστόσο στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς η δεύτερη σύζυγός του, Σέικα Μοζάχ.
Αν και ο εμίρης έχει 3 συζύγους και 24 παιδιά, η Σέικα είναι εκείνη που έχει ξεχωρίσει.
Μαζί της έχει αποκτήσει 7 παιδιά και είναι εκείνη που βρίσκεται διαρκώς δίπλα του. Οι άλλες δυο σύζυγοί του είναι αδιάφορες για εκείνον, καθώς απλά γεννούν και μεγαλώνουν τους απογόνους του.
Ωστόσο η Σέικα έχει κάτι διαφορετικό. Είναι πανέμορφη, εντυπωσιακή και λατρεύει τη μόδα. Είναι πάντα καλοντυμένη, ενώ ασχολείται με τα κοινά και στόχος της είναι η προώθηση της εκπαίδευσης των κοριτσιών. Η αγάπη της για τη μόδα είναι τέτοια, που ο σύζυγός της της αγόρασε ποσοστά από δυο εταιρείες- κολοσσούς της μόδας.
Θεωρείται, ακόμα, μια από τις 80 ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη. Κάνει, μάλιστα, τη διαφορά, καθώς συνοδεύει τον σύζυγό της στα επαγγελματικά του ταξίδια, χωρίς να έχει καλυμμένο ολόκληρο το πρόσωπό της, όπως απαιτεί η θρησκεία της.
Ο εμίρης παντρεύτηκε τη Σέικα το 1977, όταν εκείνη ήταν μόλις 18 ετών. Ο Αλ Τανί πήρε την εξουσία του Κατάρ στα χέρια του το 1995, ενώ στην περιουσία του περιλαμβάνονται υπερπολυτελή ακίνητα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και νησιά, σκάφη, επενδύσεις και ο τηλεοπτικός σταθμός Αλ Τζαζίρα.
Η αγάπη του ζευγαριού για την Ελλάδα είναι τεράστια. Ο εμίρης, παρέα με τις 3 γυναίκες του και μερικά από τα παιδιά τους, επισκέπτεται τη χώρα μας κάθε χρόνο, με το ιδιωτικό του αεροπλάνο (που έχει Έλληνα πιλότο) και με αυστηρά μέτρα ασφάλειας, ενώ «αράζει» σε ένα από τα πολλά πλωτά παλάτια του.