> Voliotaki: Final Four 2017: Εκθρόνιση! Θρυλικός Ολυμπιακός! Έστειλε στον... ψυχίατρο την ΤΣΣΚΑ

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Final Four 2017: Εκθρόνιση! Θρυλικός Ολυμπιακός! Έστειλε στον... ψυχίατρο την ΤΣΣΚΑ

- Μάγκικα... Πειραιώτικα και με κόντρα διαιτησία στον τελικό της Euroleague
- Ο Ολυμπιακός έκανε για μια ακόμη φορά τους φίλους του να... παραληρούν, κερδίζοντας επάξια την πρόκριση στον τελικό του Final Four της Κωνσταντινούπολης
- Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν της ΤΣΣΚΑ με 82-78 και την.. εκθρόνισαν από την κορυφή της Ευρώπης
- Στο τελευταίο πεντάλεπτο τα κατάφεραν οι Πειραιώτες, με τον Σπανούλη να... ξυπνάει την κρίσιμη στιγμή
- Για 8η φορά στην ιστορία του στον τελικό της Euroleague ο Ολυμπιακός – Ούτε τώρα δεν μπόρεσε η ΤΣΣΚΑ να τον νικήσει σε Final Four.

Η ομάδα των θαυμάτων! Πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Final Four της Euroleague πήρε ο Ολυμπιακός, αποκαθηλώνοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Οι “ερυθρόλευκοι” -και πάλι με τεράστια ανατροπή- επικράτησαν με 82-78 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στον πρώτο ημιτελικό της Πόλης, στερώντας την ευκαιρία από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη για back to back τίτλους στην Euroleague.

Έτσι, οι Πειραιώτες θα διεκδικήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους, στον τελικό της Κυριακής, απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Φενερμπαχτσέ - Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκλονιστικοί οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου με 14 πόντους, με τον ηγέτη της ομάδας του Σφαιρόπουλου να “ξυπνάει” στα τελευταία λεπτά και να οδηγεί στη νίκη της ομάδα. Τεράστιο τρίποντο - μαχαιριά από Γκριν, πριν τη λήξη.