> Voliotaki: Ολυμπιακές ΜΙΖΕΣ – ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ. Οι Γάλλοι εμπλέκουν και τον ΣΗΜΙΤΗ, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Ολυμπιακές ΜΙΖΕΣ – ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ. Οι Γάλλοι εμπλέκουν και τον ΣΗΜΙΤΗ, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

-Ο πρώην πρωθυπουργός στο κάδρο μαζί με Χρυσοχοΐδη και Παπαντωνίου. Η ανακρίτρια επαναφέρει δικόγραφα θαμμένα από το 2005. Εισαγγελική έφοδος στο σπίτι και στο γραφείο του Γιάννου.

-Αποκλειστική συνέντευξη με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Στέφανο Ξεκαλάκη: Όσοι μου κουνάνε το δάκτυλο να δημοσιοποιήσουν τα οικονομικά τους.

-Νέα Δημοκρατία: Όταν το κόμμα γίνεται εταιρεία. Επιλογή στελεχών και υποψήφιων βουλευτών με όρους και προϋποθέσεις πολυεθνικής και όχι παράταξης.
Γιώργος Σταθάκης: Χείρα βοηθείας σε εταιρεία που χρωστάει εκατομμύρια. Πράσινο φως στην Artume για την κατασκευή του εμπορικού κέντρου στην Ακαδημία Πλάτωνος.
-Παιδεία: Οι μαθητές πειραματόζωα του εκάστοτε υπουργού. Τα φιρμάνια 15 υπουργών για την είσοδο σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
-Συνέντευξη Πασκάλ Μπρικνέρ: Ο 69χρονος συγγραφέας που έγινε γνωστός στη χώρα μας μέσα από «Τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα» μιλά για την Ελλάδα, η οποία στα μάτια του παραμένει ένας παράδεισος και τονίζει πώς «ο πραγματικός εχθρός της Ευρώπης, είναι η ίδια η Ευρώπη».
- Μυστική συνάντηση για το ελληνικό χρέος στη Φρανκφούρτη. Υψηλόβαθμα στελέχη με θητεία στην τρόικα, το ΔΝΤ και θεσμικοί παράγοντες οργανισμών έκαναν αυτοκριτική και συμφώνησαν ότι το «κούρεμα» είναι η μοναδική λύση.
Συνέντευξη Γιώργος Πρίντεζης: «Ούτε το σκέφτομαι ότι μπορεί να φύγω από το λιμάνι». Ο υπαρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μιλάει στο Documento για την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» να κατακτήσουν το 4ο τρόπαιο τους στο φάιναλ φορ (19-21/5) της Ευρωλίγκας στην Πόλη.