> Voliotaki: ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ Βουλευτής είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ Βουλευτής είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΕΛΛΑΔΑ



Η Γερμανίδα βουλευτής του DIE LINKE, Ζάρα Βάγκενκνεχτ σε ομιλία της 
στη Γερμανική Βουλή αποκαλύπτει την αλήθεια.


Μετά την ολοκληρωτική κατάρρευση της βρόμικης επιχείρησης κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού και χειραγώγησης της κυβέρνησης, η μαφί…..των ξένων τοκογλύφων, είναι έτοιμη να καταφύγει στις γνώριμες πρακτικές εξαγοράς βουλευτών, με στρατηγικό στόχο να οργανώσει νέα αποστασία για να γκρεμίσει από την εξουσία τον Αλέξη Τσίπρα!

Αυτό, που ζούμε τώρα, είναι μια ιστορική δοκιμασία, που θα πρέπει να την περάσουμε. Να την περάσουμε όχι αδιάβροχοι, όμως διαφορετικοί. Δεν είναι ό,τι πιο δραματικό μας έχει συμβεί. Είναι ένα ιστορικό επεισόδιο, πολύ σοβαρό.

Μια ήττα σε έναν πόλεμο χωρίς φανερό αίμα, αλλά όχι χειρότερο από την περιπέτεια του ‘40 ή του ‘22 ή του εμφυλίου. Μπροστά τους είναι μια αμυχή. Ο κλονισμός είναι μεγάλος γιατί είναι και πνευματικός.

Μας βρήκε απροετοίμαστους πνευματικά, μετά από πολλά χρόνια ευημερίας και ειρήνης. Νομίζαμε ότι ποτέ δεν θα μας ξαναβρεί κακό.

Και μας βρήκε. Η ιστορία είναι έτσι. Και νομίζω ότι σαφώς θα συνεχίσουμε σ’ αυτή ή σ’ άλλη μορφή. Και πιθανότατα θα είμαστε και πολύ καλύτεροι.

Οι ώρες είναι ιστορικές και η ευθύνη όλων μας βαριά. Αν έχω να προτείνω κάτι, είναι το εξής απλό: Κλείστε της τηλεοράσεις,κλείστε τα αυτιά στον λαϊκισμό και τους φωνασκούντες και των δύο πλευρών.

Κλείστε τα μάτια και κοιτάξτε βαθιά μέσα σας. Αποφασίστε με βάση το πώς θέλετε να παραδώσετε αυτή την χώρα στα παιδιά σας.Ζούμε στην εποχή των τεράτων...

Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε, τόσο πιο γρήγορα θα αντιδράσουμε...