> Voliotaki: Οι επιχορηγήσεις των Αθλητικών Ομοσπονδιών -Πόσα παίρνει η κάθε μία

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Οι επιχορηγήσεις των Αθλητικών Ομοσπονδιών -Πόσα παίρνει η κάθε μία

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Την Τετάρτη ανακοινώθηκε η λίστα με τα ποσά που παίρνει η κάθε ομοσπονδία, τα οποία είναι αυξημένα ή παραμένουν στα ίδια επίπεδα, σε σύγκριση με την περσινή χρονιά, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι επιχορηγήσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν στην τελική εκταμίευση για το 2017, ανάλογα με τις ανάγκες των Ομοσπονδιών.

Ο ΣΕΓΑΣ θα πάρει 2.920.000 ευρώ ως επιχορήγηση για το 2017, το μεγαλύτερο ποσό από κάθε άλλη ομοσπονδία, ενώ ακολουθεί η ΚΟΕ, με 2.310.000 ευρώ.

Ας κάνει λοιπόν την τιμή η ΚΟΕ, να μας απαντήσει δια του εκπροσώπου τύπου της, εάν και για πόσο ακόμη θα συνεχίσουν οι οικογένειες των αθλητών-τριών να ματώνουν οικονομικά, πληρώνοντας παράβολα συμμετοχής, μετακινήσεις, διαμονές, φαγητά και ένα σωρό άλλα, για να παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα που η ίδια διοργανώνει;

Ελεος πια κύριοι υπεύθυνοι, βοηθήστε όσο μπορείτε οικονομικά τους συλλόγους, για να μπορέσουν τα παιδάκια μας να μείνουν στα κολυμβητήρια.

Και να μην ξεχνάμε, πως κάθε χρόνο εισπράτετε 12€ για κάθε έναν από τους χιλιάδες αθλητές για ανανέωση δελτίου. Αραγε συμβαίνει αυτό σε κάποια άλλη ομοσπονδία;

Υ.Γ. Voliotaki σε ευχαριστούμε για τον χώρο που μας δίνεις και μπορούμε και εκφράζουμε τις θέσεις και τις ανησυχίες μας!!!