> Voliotaki: «Χαζομάρες Ιαβέρη συνέχεια… Με 200 χλμ, πήγαινε λέει η Porsche. Σιγά ρε μπάρμπα μη πήγαινε και με 80!»

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

«Χαζομάρες Ιαβέρη συνέχεια… Με 200 χλμ, πήγαινε λέει η Porsche. Σιγά ρε μπάρμπα μη πήγαινε και με 80!»

«Χαζομάρες Ιαβέρη συνέχεια… Με 200 χλμ, πήγαινε λέει η Porsche. Σιγά ρε μπάρμπα μη πήγαινε και με 80…. Κοντά ή και πάνω από 300 πήγαινε στο συγκεκριμένο σημείο μπαρμπούλη. Με 200 πάω εγώ χωρίς porsche και με 2cv.. Συγκεκριμένα είπε… «με 200 χιλιόμετρα πήγαινε, λίγο παραπάνω λίγο παρακάτω, αλλά και με 60 ‘’λιώνει’’ το αυτοκίνητο»… Την πέταξε πάλι ο μπάρμπας.
Τα 200 για μια porsche και ένα soupercar γενικώς, είναι 60 για ένα κοινό αμάξι ρε μπάρμπα.
Σε ευθεία ακόμα και με εντελώς φαγωμένα λάστιχα 20ετίας μία porsche δεν φεύγει με τίποτα από το δρόμο και λόγω των ηλεκτρονικών συστημάτων ευστάθειας και λόγω κατασκευαστικού στησίματος του αυτοκινήτου. 
Τα 200 σήμερα είναι ταχύτητα της πλάκας που πιάνουν εύκολα αυτοκίνητα των 12.000 ευρώ και παραμένουν υπερασφαλή σε αυτές τις ταχύτητες. Αλλά και με 60 λέει λιώνει το αυτοκίνητο, συνεπώς τι μας λέει ο μπάρμπας πάλι;
Να πηγαίνουμε με 15 στην Εθνική….. Ρε μπαρμπούλη μη τα έχεις με την ταχύτητα. Στην Ιταλία, Γερμανία κλπ στις αούτομπαν δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας. Μάλιστα τρως πρόστιμο εάν πηγαίνεις κάτω από το ελάχιστο όριο που προβλέπεται συνήθως 120 χλμ. Ο Ιαβέρης προφανώς ζει στην δεκαετία του 70 ακόμα… όπου τα 200 ακόμα και για μία Porsche ήταν σχετικά πολλά…
Όσο και να τσιρίζεις μπάρμπα, ατυχήματα δεν θα πάψουν ποτέ να συμβαίνουν. Και πόρσε θα φεύγουν από το δρόμο παντού στην πλανήτη, και αεροπλάνα θα πέφτουν παντού στον πλανήτη, και καράβια θα βουλιάζουν. Και δεν είμαστε μαλάκα μου ο χειρότερος λαός στον πλανήτη όπως λες. 
Ο γνωστός ηθοποιός Paul Walker με ακριβώς ίδια πόρσε κάηκε στην Αμερική αλλά δεν σε άκουσα να λες πως οι αμερικάνοι είναι ο χειρότερος λαός στον πλανήτη.. . Ρε τι τραβάμε με τους ειδικούς σχιζοφρενείς μπάρμπες με τις τσιρίδες ….»
Χρίστος Χριστάκος
Μη ειδικός και μη τσιρίδας τηλεοπτικών παραθύρων.
Ιαβέρης: Περίπου 200 χλμ. η ταχύτητα της Πόρσε
Σε περίπου 200 χιλιόμετρα την ώρα εκτιμάται η ταχύτητα της Πόρσε, στο τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, δήλωσε ο εκπαιδευτής οδικής συμπεριφοράς Τάσος Μαρκουΐζος, ευρύτερα γνωστός ως Ιαβέρης.
«200 χιλιόμετρα λίγο παραπάνω λίγο παρακάτω, και με 60 ‘’λιώνει’’ το αυτοκίνητο», είπε ο Ιαβέρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Τόνισε επίσης ότι περίπου 1.800 άνθρωποι χάθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα στον ένα περίπου χρόνο που μεσολάβησε από το αυτοκινητικό δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, μέχρι το τραγικό δυστύχημα της Κυριακής.
«(Από πέρυσι) είχαμε 5.000 ανάπηρους σε τροχαία… Πέντε νεκροί την ημέρα, 4 με 5 ζωντανοί νεκροί, 20 ανάπηροι, 60 τραυματίες στις περισσότερες φορές σε ηλικίες 15 – 29» σχολίασε.
«Την προηγούμενη χρονιά είχαμε 40.000 λιγότερες γεννήσεις από τους νεκρούς, έχουμε μια χώρα με γερασμένο πληθυσμό… Μιλάμε για τη βιωσιμότητα του χρέους, αλλά όχι τη βιωσιμότητα των ελληνοπαίδων» πρόσθεσε, καταγγέλλοντας ότι στα σχολεία δεν υπάρχει μάθημα οδικής αγωγής