> Voliotaki: Ανταλλαγή πυροβολισμών στην Ομόνοια! Αυτοκτόνησε ο δράστης, τραυματίστηκε αστυνομικός

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ανταλλαγή πυροβολισμών στην Ομόνοια! Αυτοκτόνησε ο δράστης, τραυματίστηκε αστυνομικός

- Άνδρες της ΔΙΑΣ εντόπισαν αλλοδαπό που κινούταν ύποπτα και του ζήτησαν να σταματήσει
- Ο αλλοδαπός – αγνώστων στοιχείων- μέχρι στιγμής έβγαλε όπλο και πυροβόλησε
- Στη συνέχεια αυτοκτόνησε στην πλατεία θεάτρου
- Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401
- Στιγμές τρόμου έζησαν όσοι βρέθηκαν στην Ομόνοια, λίγο μετά τις 11.30 π.μ., όταν σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ανδρών της ΔΙΑΣ και ενός αλλοδαπού.


Η ομάδα ΔΙΑΣ εντόπισε έναν αλλοδαπό που κινούταν ύποπτα και τους ζήτησαν να σταματήσει, αλλά εκείνος έβγαλε όπλο και άρχισε να τους πυροβολεί.

Ένας από τους αστυνομικούς τραυματίστηκε στον δεξί ώμο και νοσηλεύεται -εκτός κινδύνου- στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401.

Ο δράστης έφυγε τρέχοντας προς την πλατεία Θεάτρου, όπου πήγε πίσω από ένα αυτοκίνητο και αυτοκτόνησε.

Πιθανώς, ήταν ήδη τραυματισμένος από τα πυρά των αστυνομικών, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάποια πληροφορία για αυτό το ενδεχόμενο.

Στο σημείο έχουν μεταβεί αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.