> Voliotaki: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΕΓΕΡΤΗΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΕΓΕΡΤΗΣ

Γιάννης Γεροκώστας

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
πήραν τα σπίτια μας οι Τροϊκανοί

    Σουτ ο Φουρθιώτης μιλάει για τους γκέι!!!

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
πήραν τις συντάξεις μας οι Τροϊκανοί

   Σούτ η Τατιάνα δίνει συμβουλές μαγειρικής!!!
Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
πήραν τα βρακιά μας οι Τροϊκανοί

  Σούτ η Μενεγάκη μιλάει για την μόδα του στρίγκ
Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
πήραν την γη μας οι Τροϊκανοί

  Σούτ ...βλέπω τούρκικο σήριαλ... Καρά Σεβντά!!!
Κι εμείς γελούσαμε χαχά-χαχά
σαν χάχες που είμαστε μωρέ παιδιά!

Κι εμείς γελούσαμε χαχά-χαχά
σαν βλάκες που είμαστε μωρέ παιδιά!

  Σούτ...σούτ η Πατρίδα κοιμάται!
...η Πατρίδα κοιμάται!!... η Πατρίδα κοιμάται!!!
"Παρωδία"
Γιατί λοιπόν φίλες και φίλοι η πατρίδα κοιμάται;

Είναι εύλογο και καθολικό το ερώτημα, γιατί ο Ελληνικός λαός δεν ξεσηκώνεται, δεν επαναστατεί με τα τόσα και τόσα τραγικά που συμβαίνουν στην πατρίδα του, με τον επερχόμενο αφανισμό των Ελλήνων και της Ελλάδας;

Η αλήθεια είναι πικρή, με πόνο ψυχής θα φωτογράφιζα τον ελληνικό λαό σαν... μια νταλίκα φορτωμένη με πρόβατα τα οποία τα οδηγούν ολοταχώς για σφαγή και αυτά τα απολωλά νομίζουν ότι πηγαίνουν εκδρομή!!!

Τόση μα τόση άγνοια της πραγματικότητας λοιπόν; τόση μα τόση άγνοια του κινδύνου; τι ακριβώς συμβαίνει;

Διαχρονικά έχει καταγραφεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία του λαού η "μάζας" δεν είναι αυτοκίνητη, είναι ακέφαλη, ποτέ δεν ηγείται, πάντα ακολουθεί τον ηγήτορα τον εθνεγέρτη, τον επαναστάτη!. Μην απορείτε λοιπόν γιατί δεν ξεσηκώνεται ο λαός.

 Η μάζα είναι η πολύφερνη νύφη των δημαγωγών πολιτικών μπαγαπόντηδων πάσης πολιτικής αποχρώσεως, κάθε πολιτικού συστήματος, διαπλάθεται χειραγωγείται και άγεται κατά το δοκούν, πάντα εν υπνώσει και καναπεδάτη για την επίτευξη των ανόμων σκοπών τους.

Η λέξη μάζα προέρχεται από το ρήμα "Μάσσω" που σημαίνει ζυμώνω, γι' αυτό και η πρώτη έννοια της μάζας είναι ότι μοιάζει με την ζύμη! κατόπιν σημαίνει πλήθος κόσμου- λαού!

Διάφορα λοιπόν καθεστώτα πάσης μορφής και αποχρώσεως και ιδιαίτερα τώρα η απάνθρωπη παγκοσμιοποίηση θεοποίησαν την μάζα για να εξοντώσουν την προσωπικότητα κατ'επέκταση την ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ η οποία σημαίνει "Συστράτευση ελευθέρων προσωπικοτήτων με ελεύθερη βούληση (όχι ρομποτική) σε μια κοινή προσπάθεια. Κάτι που πρέπει να αποφύγουν γιατί τους χαλάει την σούπα.

Από την στιγμή που αποδεχόμαστε χαρακτηρισμούς όπως μαζικοί φορείς, μαζικές προσπάθειες, μαζικά μέσα ενημέρωσης, μαζικά μέσα μεταφορών κ.λπ. τότε λοιπόν ταυτοποιούμαστε σαν μάζα σαν "άτομα" η οποία λέξη δηλώνει μια ανώνυμη μονάδα του κοινωνικού συνόλου ένα ανθρώπινο νούμερο ας πούμε, ένα στοιχείο της μάζας μια αριθμητική ανθρώπινη μονάδα, τίποτα περισσότερο, αλυσοδένοντας τοιουτοτρόπως το "Πρόσωπο" την προσωπικότητα!

Μετά ταύτα λοιπόν εύλογα γεννάται το ερώτημα: Ποιός θα ξυπνήσει την πατρίδα που κοιμάται λίγο πριν τον αφανισμό της; λίγο πριν γίνει μια γλυκιά ανάμνηση; ποιός θα ξυπνήσει το διαχρονικό ελληνικό, εθνικό του φρόνημα; ποιός θα μετατρέψει την πνευματική θολούρα του σε πνευματική επανάσταση; ποιος θα του σπάσει τον καναπέ; ποιος θα εξεγείρει το υπόδουλο έθνος μας εις απελευθερωτικό αγώνα για την αποτίναξη του ζυγού των Τροϊκανών; ποιος θα σηκώσει το λάβαρο της λευτεριάς;

Μόνο ένας ΕΘΝΕΓΕΡΤΗΣ!!!

Ένας συνειδητός επαναστάτης που θυσιάζει τον εαυτό του και όχι τους άλλους. Ένας σύγχρονος Κολοκοτρώνης, ένας Καραϊσκάκης, με πεντάκιλα ζωηφόρα υποσκέλια όργανα! Ένας σύγχρονος Εθνεγέρτης όπως ο Ρήγας Βελεστινλής, ένας σύγχρονος (μη στριγκάτος) Παλαιών Πατρών Γερμανός! Ένας Αλέξανδρος Υψηλάντης!

Μπορούμε λοιπόν να ελπίζουμε στον ερχομό ενός ΕΘΝΕΓΕΡΤΗ, μεσσία για να αποτινάξει τον ζυγό της σύγχρονης σκλαβιάς; Να ξελοβιάσει τον τόπο από τους ντόπιους δούρειους ίππους, από τους πολιτικούς προδότες οι οποίοι μας έφεραν τους δυνάστες, βάρβαρους τοκογλύφους Τροϊκανούς;

 Υπάρχουν εθνικές εφεδρείες αλώβητων αδιάφθορων πατριωτών για να ανακόψουν την βουτιά στην αποχαοποίηση του χάους; ασφαλώς ΝΑΙ!

Αυτός ο ευλογημένος τόπος σε πολέμους ανέδειξε ήρωες, σε διωγμούς ανέδειξε Αγίους, αυτός ο λαός με τους σοφούς προγόνους του με την ακατάριπτη πολιτιστική κληρονομιά, αυτός ο λαός που δίδαξε την δημοκρατία, αυτός ο λαός που αναγεννήθηκε μετά από τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς, αυτός ο λαός της χριστιανοσύνης ο σφιχταγκαλιασμένος με τον Χριστό και την Παναγία μας είναι αδύνατο να μην αναδείξει έναν ΕΘΝΕΓΕΡΤΗ τώρα που τον έχει απόλυτη ανάγκη η πατρίδα! 

Πρέπει όμως όλοι εμείς οι καναπεδάτοι μαζάνθρωποι να μην αποθαρρύνουμε με την στάση μας τους ελάχιστους οι οποίοι με τον λόγο τους τα γραπτά τους, τις πράξεις τους προσπαθούν να πράξουν αυτό που όλοι μας θα θέλαμε να γίνει! 

Πρέπει να υπογράψουμε ένα συμβόλαιο τιμής ότι: αν εμφανισθεί ένας νέος Κολοκοτρώνης δεν θα τον κλείσουμε φυλακή! αν εμφανισθεί  ένας νέος Καποδίστριας δεν θα τον δολοφονήσουμε, αν εμφανισθεί ένας νέος Ρήγας Βελεστινλής, μια φιλική εταιρεία δεν θα τους προδώσουμε, ένας Καραϊσκάκης, ένας Αντύπας, ένας Πλαστήρας... αν εμφανισθεί πάλι ο Χριστός δεν θα τον ξανασταυρώσουμε!... τότε λοιπόν...

Ιδού ο ΕΘΝΕΓΕΡΤΗΣ έρχεται εν των μέσω την νυκτός και μακάριος ο δούλος ον ευρήσει γρηγορούντα, ανάξιος δε πάλι ον ευρήσει ραθυμούντα, βλέπε ουν Πατρίδα μη τω ύπνω κατενεχθείς ίνα μη τη σκλαβιά παραδοθής και της Λευτεριάς σου έξω κλεισθής!!!

Βελεστίνο                                                                   giannis.gerokostas@gmail.com
Νοέμβρης 2016 `