> Voliotaki: Μετακομίζει ο Ομπάμα με την οικογένεια του! Αυτή είναι η νέα κατοικία σε σικάτη συνοικία! – Λίγα χιλιόμετρα από τον Λευκό Οίκο! (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Μετακομίζει ο Ομπάμα με την οικογένεια του! Αυτή είναι η νέα κατοικία σε σικάτη συνοικία! – Λίγα χιλιόμετρα από τον Λευκό Οίκο! (ΦΩΤΟ)

Ο Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του θα εγκαταλείψουν τον Λευκό Οίκο σύντομα, για να μετακομίσουν σε μια υπέροχη κατοικία στη σικάτη συνοικία Kalorama της Ουάσινγκτον.
obama1_50
Η κατοικία βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα από την επίσημη κατοικία του προέδρου των ΗΠΑ. Εχει εννέα υπνοδωμάτια και συνολικά 760 τετραγωνικά μέτρα.
maison2
Αποτιμάται σε 6 εκατομμύρια δολάρια και ανήκει στον Joe Lockhart, πρώην σύμβουλο του Μπιλ Κλίντον. Στοιχίζει 22.000 δολάρια ενοίκιο τον μήνα, αν και είναι άγνωστο αν πληρώνει το ποσό αυτό ο απερχόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
obama4_25
Ας σημειωθεί ότι η διακόσμηση της κατοικίας που βλέπουμε ανήκει στον προηγούμενο ένοικο και δεν είναι γνωστό πώς θα διακοσμήσει το νέο της σπίτι η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα.
lesalon2
Πρόκειται για μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες συνοικίες της Ουάσινγκτον αφού, η νέα κατοικία Ομπάμα, γειτονεύει με 28 ξένες πρεσβείες. Το σπίτι του δεν είναι από τα πλουσιότερα της γειτονιάς.
spiti obamamaisonaobama1_50maison1obama9_8entreeobama15_2obama17_1obama7_12obama3_27cuisinea_1les-obama-obama18_1obama6_17obama10_4