> Voliotaki: Δεν φταίει ο Πάγκαλος, άλλοι φταίνε...

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Δεν φταίει ο Πάγκαλος, άλλοι φταίνε...

Αποσβολωμένοι (ή μήπως εκστασιασμένοι;) παρακολουθούσαν χθές οι δημοσιογράφοι στελέχη του ραδιοσταθμού του ΔΟΛ τον Θόδωρο Πάγκαλο να βρίζει προκλητικά με χαρακτηρισμούς εκτός κάθε ορίου ολόκληρο το ΣΥΡΙΖΑ. 
«Είναι εγκληματίες, καθάρματα, του κοινού ποινικού δικαίου πρέπει να κηρυχθεί εθνικός συναγερμός με μόνο στόχο να πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» φώναζε ο π. υπουργός και άκουγαν προσεκτικά οι συνομιλητές του.

Δεν τον διόρθωσαν όταν ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η εφημερίδα Αυγή έβγαλε το όνομα του δικαστικού τη στιγμή που τις δύο περασμένες ημέρες το όνομα φαρδύ πλατύ δημοσιεύτηκε (σχεδόν) παντού.

Δεν τον διόρθωσαν όταν βρίζοντας μίλησε ξεδιάντροπα για δήθεν συνεννόηση της σημερινής κυβέρνησης με τη Χρυσή Αυγή με αντάλλαγμα την καθυστέρηση διεξαγωγής της δίκης.

Δεν θυμήθηκαν τον Γ. Γραμματέα της πρώην κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, δεν θυμήθηκαν την πολύμηνη απεργία των δικηγόρων, δεν θυμήθηκαν καν το απλό της χρονικής διάρκειας μιας μεγάλης δίκης με δεκάδες κατηγορούμενους.

Τελικά πράγματι εκεί στο Βήμα «δεν ξέρεις ποτέ τί θα ακούσεις!»

Η έννοια της δημοσιογραφίας για πολλά από τα στελέχη του έχει του απλά αντικατασταθεί με σκουπίδια, χαρακτηρισμούς και ψέμματα. 

Κι είναι κρίμα που στο δυναμικό του ΔΟΛ υπάρχουν καλοί δημοσιογράφοι που δεν αφήνουν το πολιτικό τους πάθος ή ακόμα χειρότερα το μένος να αλλοιώνει την κρίση τους. 

Δυστυχώς όλοι αυτοί πλέον γράφουν και ακούγονται ελάχιστα...

Α.Ψ - efsyn.gr