> Voliotaki: ΞΕΦΤΙΛΑ: Ο Ρέμος, ο Σπρίνγκστιν, η Μύκονος, η Ζυρίχη και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ των Νεοελλήνων!!

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΞΕΦΤΙΛΑ: Ο Ρέμος, ο Σπρίνγκστιν, η Μύκονος, η Ζυρίχη και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ των Νεοελλήνων!!

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τη σοβαρότητα των πολιτών σε δύο χώρες όπου θα έπρεπε να συμβαίνουν εντελώς τα αντίθετα.
Ο λόγος για τη πολυσυζητημένη συναυλία – κοσμική εκδήλωση του Αντώνη Ρέμου στο Nammos της Μυκόνου αλλά και τη σύγκρισή της με τη συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν στη Ζυρίχη.
Και ενώ λοιπόν στη Μύκονο για να ακούσουν κάποιοι... πλούσιοι τον λαικό αοιδό Αντώνη ρέμο θα πληρώσουν 1000 ευρώ εάν κάτσουν σε μπροστινό τραπέζι – καλτσάτα δεν τα λέγανε στην εποχή των παχέων αγελάδων; - και 500 για τη... γαλαρία, στη Ζυρίχη οι καημένοι φτωχοί Ελβετοί καλούνται να πληρώσουν το... ποταπό ειστήριο των 120 – 180 ευρώ για παρακολουθήσουν κάποιον άσημο τραγουδιστάκο ονόματι Μπρους Σπρίνγκστιν (στις 31 Ιουλίου).
Όπως είναι φυσικό τα social media παίρνουν φωτιά και είναι αυτονόητο ότι τα γεμάτα ειρωνεία σχόλια δίνουν και παίρνουν.
Μέσα από αυτά όμως είναι εμφανής η πίκρα όσων κατανοούν το μέγεθος της κατάντιας των νεοελλήνων οι οποίοι βρίσκονται σε παροξυσμό προκειμένου να προμηθευτούν ένα ειστήριο για τη... μεγάλη βραδιά στο Nammos σε αντίθεση με τους Ελβετούς με τους μισθούς των 5 και των 10 χιλιάδων ευρώ, οι οποίοι περιορίζονται σε μερικές δεκάδες ευρώ για να απολαύσουν κάτι τόσο... απλό. Τον τραγουδοποιό με την παγκόσμια ακτινοβολία Μπρους Σπρίνγκστιν.
Πηγή: notioanatolika.gr