> Voliotaki: ΤΡΙΚΕΡΙ: Για καλό φαγητό στην ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΓΝΑΝΤΙ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΤΡΙΚΕΡΙ: Για καλό φαγητό στην ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΓΝΑΝΤΙ


Η ταβέρνα Αγνάντι στο Τρίκερι προσφέρει ελληνική κουζίνα και είναι γνωστό ως το μπαλκόνι της Μαγνησίας. 



Αποτελεί ένα σημείο απαράμιλλης ομορφιάς, αφού βρίσκεται σε ένα μπαλκόνι όπου η στεριά ενώνεται με το απέραντο γαλάζιο. Το μενού περιλαμβάνει ελληνικές συνταγές και σπεσιαλιτέ του Πηλίου, που ετοιμάζονται από τα πιο φρέσκα, ντόπια υλικά. Δοκιμάστε φρέσκα θαλασσινά από τα τοπικά καΐκια αλλά και υπέροχα φρέσκα κρέατα από ντόπιους παραγωγούς. Μύδια αχνιστά, γαριδομακαρονάδα, χταποδάκι ψητό, καβούρια, αστακός, μπριζόλα στα κάρβουνα, ζουμερό μπιφτέκι και σπιτικά μαγειρευτά αποτελούν τα πιο γευστικά εδέσματα στο τραπέζι, που συνοδεύονται με καλό κρασί από ντόπιους παραγωγούς.