> Voliotaki: Δολοφονία Παύλου Φύσσα: «Για να κάνεις τέτοιο χτύπημα πρέπει να είσαι εκπαιδευμένος στο μαχαίρι»

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Δολοφονία Παύλου Φύσσα: «Για να κάνεις τέτοιο χτύπημα πρέπει να είσαι εκπαιδευμένος στο μαχαίρι»

«Για να κάνεις τέτοιο χτύπημα πρέπει να είσαι εκπαιδευμένος στο μαχαίρι» κατέθεσε ο ειδικός φρουρός που ήταν παρών το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Δημήτρης Χατζησταμάτης.

Ο Δημήτρης Χατζησταμάτης, ήταν αυτός που διαμεσολαβούσε μεταξύ των φίλων, που συνόδευαν...
το θύμα, και του Τάγματος Εφόδου της Χρυσής Αυγής, που ήταν μαζί με τον Γιώργο Ρουπακιά, για το πως θα φύγει η παρέα του Παύλου Φύσσα από το σημείο.

Καταθέτοντας στο Εφετείο, ο ειδικός φρουρός μίλησε για την επίθεση με στόχο τον Φύσσα και το τι έλεγαν οι χρυσαυγίτες δείχνοντας τον: «Νάτος, νάτος, Αυτός είναι».

Είπε για το τραύμα από τη μαχαιριά του Ρουπακιά «που ήταν ανοικτό σαν τριαντάφυλλο, γιατί έστριψε το μαχαίρι», για τις φωνές της Χρύσας, της κοπέλας του Παύλου Φύσσα προς στους ΔΙ.ΑΣ., καθώς ενώ κρατούσε τον σύντροφο της μαχαιρωμένο φώναζε «πέρασε ανάμεσα σας, δεν κάνατε τίποτα είναι δικοί σας», για τις φωνές των δυο περαστικών κοριτσιών που έλεγαν «τον μαχαίρωσαν, τον μαχαίρωσαν», για τις διαφορές στην κατάθεσή του προανακριτικά με την τωρινή «μου έδωσαν την αναφορά και υπέγραψα εν λευκώ, λόγω εμπιστοσύνης, καλά να πάθω...» και συνέχισε λέγοντας «για να κάνεις τέτοιο χτύπημα πρέπει να είσαι εκπαιδευμένος στο μαχαίρι».