> Voliotaki: Γεωργιάδης: Θα τα ψηφίσουν όλα! Δίνουν και την ψυχή τους για την καρέκλα!

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Γεωργιάδης: Θα τα ψηφίσουν όλα! Δίνουν και την ψυχή τους για την καρέκλα!

Πεπεισμένος ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές θα ψηφίσουν όλα τα μέτρα, εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

"Δεν έχουν κανένα όριο και κανένα φραγμό τους έχω ζήσει στη Βουλή. Θα ψηφίσουν άρθρα και κόμματα.

Έχουν πει τόσα πολλά παραμύθια, και είναι τόσο εμφανές ότι για την καρέκλα κάνουν τα πάντα δίνουν και την ψυχή τους" είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα εμφανίστηκε ειρωνικός λέγοντας: "Είμαι δεμένος με τρεις ζώνες για να αντέξω την απογείωση της οικονομίας".

Πρόσθεσε ότι το κόμμα του θέλει να κλείσει η αξιολόγηση αλλά όπως είπε θα κλείσει με λάθος μείγμα, με πολλούς φόρους και λίγες μεταρρυθμίσεις.

"Αν δεν υποστούμε ανήκεστο βλάβη και συμφωνήσουμε, δεν πειράζει, να ζήσουμε λίγο Αριστερά. Η έννοια της αγιότητας της Αριστεράς τελειώνει με τον Αλέξη Τσίπρα αυτή είναι η συνεισφορά του Τσίπρα στον τόπο" είπε ακόμα.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην Βενεζουέλα λέγοντας ότι η χώρα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρούσε στενές σχέσεις και τώρα μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα έχει πετρέλαιο, αλλά και αριστερή κυβέρνηση. "Την ξεχάσανε τώρα τη Βενεζουέλα, δεν κάνουν καμία δήλωση", είπε.

Και κατέληξε: "Λέγανε για τις θωρακισμένη ΒΜW του Βενιζέλου γιατί δεν τους πειράζει του Τσιπρα και του Καμμένου οι θωρακισμένες BMW; είναι αριστερές και καλές;"