> Voliotaki: Επισημάνσεις για ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ! Υπ όψιν κ. ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Επισημάνσεις για ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ! Υπ όψιν κ. ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Kαταθέτω δύο επισημάνσεις που αφορούν την σήμανση κομβικών σημείων της περιοχής μας απαραίτητες για την καθοδήγηση των επισκεπτών στην πόλη μας, πιστεύοντας στην άμεση ανταπόκριση των αρμοδίων.

α) Ερχόμενος από περιφερειακό, με κατεύθυνση την Πορταριά, διασταύρωση με Ιωλκού, οι επισκέπτες ενημερώνονται με πινακίδα, ελάχιστα πριν τα φανάρια ότι θα πρέπει να στρίψουν αριστερά με αποτέλεσμα, την ημιπεριστροφή οχημάτων εντός του περιφερειακού, για να βρεθούν στην αριστερή λωρίδα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Θα πρέπει η ενημερωτική πινακίδα με την πορεία προς Πορταριά & Χάνια να μετακινηθεί 40-50 μέτρα πιο πίσω, ώστε να προετοιμασθεί ο οδηγός για να βρεθεί στην αριστερή λωρίδα.

β) Ερχόμενος από Λαρίσης με κατεύθυνση το κέντρο, στα φανάρια διασταύρωση με Διμηνίου, οι υπάρχουσες ενημερωτικές πινακίδες κατευθύνουν τους επισκέπτες και προς μέρος του Πηλίου, μέσω της Νέας Ιωνίας, με αποτέλεσμα πολλοί να χάνουν τον δρόμο λόγω ελλείψεων πινακίδων και να βρίσκονται είτε στο γήπεδο του Σαρακηνού είτε Αγία Παρασκευή είτε αλλού.

Θα πρέπει η κεντρική πινακίδα στην διασταύρωση Λαρίσης & Διμηνίου να αλλάξει και να μην κατευθύνει τους επισκέπτες μέσω Νέας Ιωνίας, αλλά κεντρικά και από εκεί και πέρα να κατευθύνονται ανάλογα με τον προορισμό τους ή από Καρτάλη ή από Πολυμέρη.

Θεωρώντας ότι στόχος μας είναι η διευκόλυνση των επισκεπτών, ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση των αρμοδίων.