> Voliotaki: ΝΤΟΥ αντιεξουσιαστών στον κινηματογράφο που είχε ομιλία ο Σκουρλέτης στο Βύρωνα! – Κατέλαβαν το χώρο και ΚΗΡΥΞΑΝ το ΣΥΡΙΖΑ ανεπιθύμητο ΠΑΝΤΟΥ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΝΤΟΥ αντιεξουσιαστών στον κινηματογράφο που είχε ομιλία ο Σκουρλέτης στο Βύρωνα! – Κατέλαβαν το χώρο και ΚΗΡΥΞΑΝ το ΣΥΡΙΖΑ ανεπιθύμητο ΠΑΝΤΟΥ

Ενώ υπάρχουν επεισόδια στην Καλλιθέα, όπου δίνει ομιλία ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, ένα νέο περιστατικό συμβαίνει τώρα στον Βύρωνα.
Τον δημοτικό κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (πρώην «Λoυίζα») στο Βύρωνα, όπου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στις 7 ο υπουργός Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, κατέλαβε σήμερα ομάδα αντιεξουσιαστών.
Κατά συνέπεια, η προγραμματισμένη εκδήλωση ακυρώθηκε.
Σε ανακοίνωσή τους, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, οι αντιεξουσιαστές καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του και δηλώνουν ότι είναι ανεπιθύμητοι σε κάθε γειτονιά.
Στο σημείο σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις, με την κατάσταση να είναι έκρυθμη. Εδώ να σημειώσουμε πως έχει αναρτηθεί και… κάλεσμα σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου μάλιστα δίνονται και οδηγίες για το πως μπορεί να φτάσει κανείς με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!