> Voliotaki: ΒΟΛΟΣ: Ο Αντιδημαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και οι κολλητοί του !!

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΒΟΛΟΣ: Ο Αντιδημαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και οι κολλητοί του !!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Και να μιλάμε με στοιχεία
Τον ένα κολλητό και σύμβουλο τον προσλάβανε ως εργάτη καθαριότητας ΥΕ. Με δε πρόσφατη απόφαση (ΑΔΑ Ω4Μ2Ω96-ΜΟΛ) τον μετακινήσανε στην Αγριά. Εμείς πάντως δίπλα στον Αντιδήμαρχο τον βλέπουμε συνέχεια.


Τον άλλο κολλητό (είναι μαζί και σε ένα γνωστό σύλλογο - όμιλο με πολύ κλειστά μέλη), καταρχήν μετακινώντας συνεχώς προισταμένους υπό σύνταξη τον κάναμε πρώτα αναπληρωτή προιστάμενο τμήματος και μετά αναπληρωτή Δντη (πανελλήνια πρωτοτυπία). Να θυμηθουμε τι έκανε μια άλλη Δημοτικη αρχή (το σαπιο πολιτικό συστημα). ‘Ορισε ως αναπληρωτή Δντη τότε (2013) τον κο Σπύρο Τσιραντωνάκη ενώ παράλληλα ήταν Δντης στην υπηρεσία Δόμησης, με το σκεπτικό ότι υπήρχε κρίση από το υπηρεσιακό συμβούλιο (άρα αξιοκρατία) και επιπλέον δεν επιβάρυνε και τον προυπολογισμό του Δήμου (ΑΔΑ ΒΕΔΔΩ96-ΥΡΩ)
Επίσης του πήρανε και σκουτερ (ΑΔΑ ΩΨ8ΓΩ96-ΕΦ1) και κράνος (ΑΔΑ ΩΕΗΡΩ96-Σ2Τ). Τα δύο τελευταία θα πείτε εξυπηρετούν ανάγκες της υπηρεσίας. Ναι μεν αλλά
1)Το όχημα παραμένει στην υπηρεσία μετά την χρήση του (γιατί βλέπουμε τον εν λόγω κύριο να κυκλοφορεί συνέχεια με αυτό και βραδυνές ώρες)
2) Γιατί δεν παίρνετε και σε άλλους υπαλλήλους, κρίμα δεν είναι και αυτοί (κυρίως αυτοί που ταξιδεύουν μακριά προς Αγχιάλους και Πορταριές) ?

Αυτά από Μονακό. Και όταν μιλάς με στοιχεία !!