> Voliotaki: Καταγγελία για τη χρυσαυγίτικη επίθεση εναντίον μελών της παράταξης «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Καταγγελία για τη χρυσαυγίτικη επίθεση εναντίον μελών της παράταξης «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

ΞΕΚΙΝΗΜΑ – Διεθνιστική Σοσιαλιστική Οργάνωση

Καταγγέλλουμε την επίθεση που δέχτηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, Στάθης Ντούρος και άλλα μέλη της παράταξης «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή», από ομάδα ναζιστών της Χρυσής Αυγής, μετά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 29/2/2016.

Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό που δείχνει το ναζιστικό – εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής.

Όσο όμως και να σκυλιάζουν οι φασίστες είναι φανερό ότι η συντριπτική πλειοψηφία
των εργαζόμενων, των λαϊκών στρωμάτων και της νεολαία απορρίπτει το ρατσιστικό και φασιστικό μίσος και δείχνει έμπρακτη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες που έρχονται καθημερινά στη χώρα μας.

Είναι σίγουρο ότι οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής θα προσπαθήσουν το επόμενο διάστημα να κερδίσουν υποστήριξη εκμεταλλευόμενοι την απαράδεκτη και χρεοκοπημένη πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ στο θέμα των προσφύγων, όπως φυσικά και σε όλα τα υπόλοιπα.

Για αυτό θεωρούμε απαραίτητο να ενισχυθεί η κοινή πάλη όλων των δυνάμεων της Αριστεράς και του μαζικού κινήματος ενάντια στο φασισμό.

Ταυτόχρονα είναι απαραίτητο να δοθεί μια πειστική και συνολική απάντηση στα αδιέξοδα του συστήματος από την πλευρά της Αριστεράς.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να παλεύουμε από τις γραμμές της Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας για να καταδικαστούν παραδειγματικά ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης, ο Παπάς, ο Ηλιόπουλος και όλοι οι αρχιφασίστες της Χρυσής Αυγής.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να ξεριζώσουμε το φασισμό από την κοινωνία μαζί με το σύστημα που τον γεννά.