> Voliotaki: ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ !! ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ !!

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ !! ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ !!



Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται σύμφωνα με το Greek-Weather.Org σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας, με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις από το πρωί της Τετάρτης ως και το πρωί της Πέμπτης.



Αρχικά ο καιρός θα επιδεινωθεί το πρωί και το μεσημέρι της Τετάρτης σε όλο το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα, τη δυτική Πελοπόννησο και τη Θράκη.

Από το απόγευμα και μέσα στη νύχτα της Τετάρτης ο καιρός θα επιδεινωθεί με περισσότερες καταιγίδες και βροχές στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, τη Πελοπόννησο και στα νησιά του βορειοανατολικού, ανατολικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά τμήματα της Θράκης πάνω από τα 800-900 μέτρα, στη Μακεδονία πάνω από τα 600-700 μέτρα, στην Ήπειρο πάνω από τα 600-700 μέτρα, στη Θεσσαλία πάνω από τα 800-900 μέτρα, στη Στερεά Ελλάδα πάνω από τα 1100-1200 μέτρα και στη Πελοπόννησο πάνω από τα 1100-1200 μέτρα. Πρόσκαιρα το πρωί της Πέμπτης κάποιες χιονοπτώσεις στη κεντρική και δυτική Μακεδονία αλλά και στην Ήπειρο θα πέσουν και λίγο χαμηλότερα.