> Voliotaki: Μερικοί – Μερικοί θέλουν πολεμική σύρραξη για να μας χαρίσουν το χρέος – Η τρέλα δεν πάει στα βουνά...

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Μερικοί – Μερικοί θέλουν πολεμική σύρραξη για να μας χαρίσουν το χρέος – Η τρέλα δεν πάει στα βουνά...

  • Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα, λένε οι Ευρωπαίοι. Ασφαλώς και δεν είμαστε και η πιο οργανωμένη χώρα του κόσμου.... Αλλά αυτοί που μας κατηγορούν είναι χειρότεροι από εμάς. Μας κατηγορούν όμως για να περάσουν τα άθλια σχέδιά τους. Να μας κάνουν αποθήκη ψυχών και να μειώσουν το δικό τους προσφυγικό πρόβλημα. Έλα όμως που έρχεται η καθημερινότητα και τους διαψεύδει; Εμείς αρνούμεθα να εκμεταλλευτούμε αυτό το πλεονέκτημα. Να φωνάξουμε, να διαμαρτυρηθούμε, να τους κατηγορήσουμε, να τους ξεφωνήσουμε. Γιατί; Επειδή οι «δούλοι» δεν κατηγορούν ποτέ τα «αφεντικά».
  • Δεν σας γράφω λόγια του αέρα, ούτε εθνικές κορώνες. Πραγματικά γεγονότα σας εξιστορώ. Συλλάβαμε στην Αλεξανδρούπολη 3 άτομα (Βρετανούς Ιρακινής καταγωγής) με ολόκληρο οπλοστάσιο σε τροχόσπιτα. Αυτό, ίσως το γνωρίζετε. Δεν γνωρίζετε όμως ότι αυτά τα καλόπαιδα είχαν αγοράσει τον οπλισμό από την γκρινιάρα Γερμανία και ταξίδεψαν οπλισμένοι σαν αστακοί όλη την Ευρώπη, χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς. Γερμανοί, Αυστριακοί και λοιποί εταίροι τους άφηναν να πηγαινοέρχονται σαν να ήταν απλοί τουρίστες. Και η Ελλαδίτσα που την κατηγορούν για ξέφραγο αμπέλι τους ανακάλυψε και τους συνέλαβε – καθαρματάκια.
  • Και εμείς πως αντιμετωπίσαμε την επιτυχία μας; Σιωπηλά γιατί προφανώς είμαστε υπεράνω. Που είναι η αριστερή κυβέρνηση; Να φωνάξει, να διαμαρτυρηθεί, αντί να μυξοκλαίει ότι θα μας κλείσουν τα σύνορα, θα μας βγάλουν από την Σένγκεν; Που είναι οι λαλίστατοι της υποταγής κύριοι Δραγασάκης και Μουζάλας που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου ότι οι Ευρωπαίοι θα μας κλείσουν τα σύνορα;;; Είπαμε (που εμείς , τουλάχιστον, δεν είπαμε) να γίνετε τα καλά παιδιά των τοκογλύφων, αλλά να κάνουμε και καμιά αταξία όταν έχουμε δίκιο, καλέ μου Αλέξη.
  • Με την στάση σας επιβεβαιώνετε τις φήμες ότι έχετε συμφωνήσει να σας διευκολύνουν στην αξιολόγηση και εσείς να τους παραχωρήσετε την Ελλάδα για την αποθήκευση των προσφύγων και μεταναστών. Να ηρεμήσουν η κ. Μέρκελ και οι άλλοι και να τους φορτωθούμε εμείς. Είναι αλήθεια αγαπητέ Αλέξη;
  •  Αυτό στο χωριό μου το λένε προδοσία. Το τουρκόφιλο ΝΑΤΟ, με επικεφαλής την επίσης τουρκόφιλη Μέρκελ αναλαμβάνει την διοίκηση των θαλασσών μας με ότι ακολουθήσει γα τα εθνικά μας θέματα. Σε φαντάζομαι Αλέξη, ως ηγέτη της αντιπολίτευσης, τι αντάρα θα ξεκινούσες αν τολμούσε να πράξει το ίδιο η κυβέρνηση της δεξιάς. Και τώρα βούβα στη στρούγκα.