> Voliotaki: ΠΡΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ! 10ο Γυμνάσιο Βόλου, οδός Διμηνίου. Εγκληματική αδιαφορία καθηγητών...

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ! 10ο Γυμνάσιο Βόλου, οδός Διμηνίου. Εγκληματική αδιαφορία καθηγητών...

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Ο Αντωνης ειναι ο μικρος μου γιος και παει δευτερα γυμνασιου στο 10ο γυμνασιο.
Ο Αντωνης θελει να ειναι τοσο τυπικος που αν καποια μερα δεν προλαβει να διαβασει, βαζει το ξυπνητηρι στις 5 τα ξημερωματα για να διαβασει.

Ο Αντωνης σημερα ειχε την πρωτη ωρα κενο και θελησε αυτη την ωρα να την "γεμισει" παιζοντας μπαλα στην αυλη του σχολειου με συμμαθητες του. Στην προσπαθεια του να κανει ενα σουτ ενιωσε ενα βαρυ πονο στο ποδι του και ακουσε ενα κρακ.
Ο Αντωνης αμεσως ενημερωσε εναν καθηγητη του, αλλα η απαντηση που πηρε ηταν οτι επειδη ειναι ωρα κενου, δεν μπορει να τον βοηθησει!!!
Ο Αντωνης μην θελοντας να ενοχλησει εμας τους γονεις του στην εργασια μας, παρακολουθησε τα υπολοιπα μαθηματα υπομενοντας τον τεραστιο πονο.
Την τελευταια ωρα ο Αντωνης ειχε γυμναστικη. Ο γυμναστης του σχολειου του ειπε να συμετεχει. Ο Αντωνης του εξηγησε τι εχει γινει αλλα ο γυμναστης τον ειπε ψευτη.
Ο Αντωνης δεν εκανε την γυμναστικη του και τελειωνοντας το σχολειο παρακαλεσε καποιον καθηγητη του να μας παρει τηλεφωνο ωστε να παμε να τον παρουμε. Μας τηλεφωνησε ο ιδιος απο τηλεφωνο του σχολειου.
Ο Αντωνης αυτη τη στιγμη νοσηλευεται στο νοσοκομειο Βολου και οι γιατροι λενε οτι θα εγχειρισθεί.
Εγω ως πατερας του δεν λεω οτι φταινε οι καθηγητες του Αντωνη για τον τραυματισμο του.
Εγω ο πατερας του ομως καταγγελω για μεγιστη αδιαφορια τους καθηγητες του Αντωνη.
Καταγγελω για εγκληματικη αδιαφορια τους καθηγητες ενος παιδιου της δευτερας γυμνασιου.
Καταγγελω τους καθηγητες του Αντωνη για την ΜΗ ενημερωση μου.
Η αδιαφορια σας "κυριοι" καθηγητες ειναι εγκληματικη.

Παλάντζας Ιωσήφ