> Voliotaki: TELEGRAPH: ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο SNOWZILLA !!

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

TELEGRAPH: ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο SNOWZILLA !!



Πλέον και επίσημα στο εξωτερικό μέσω της Telegraph αλλά και πολλών μεγάλων ιστοσελίδων και εφημερίδων καθώς και του Skynews, προειδοποιούν όπως αναφέρει το Greek-Weather.Org διακεκριμένοι επιστήμονες και μετεωρολόγοι, πως ο Snowzilla θα χτυπήσει και την Ευρώπη τις επόμενες μέρες.



Κάτι τέτοιο το Greek-Weather.Org, το ανέφερε πρώτο και τώρα υπάρχει και επιβεβαίωση από το εξωτερικό. Μάλιστα σύμφωνα με μετεωρολόγους του εξωτερικού, θα έχουμε μία υπερκαταιγίδα που θα ονομάζεται καταιγίδα Jonas και θα σαρώσει αρχικά μεγάλο κομμάτι της Μεγάλης Βρετανίας αλλά και της Σκανδιναβίας, αρχικά με καταιγίδες και βροχές στις 29 Ιανουαρίου και μετέπειτα με ισχυρές χιονοθύελλες στις 30-31 Ιανουαρίου.




ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ''KING KONG'' !!

Ωστόσο μετά από αυτή την καταιγίδα τύπου Snowzilla, θα ανοίξει ο δρόμος για ακόμα μεγαλύτερες κακοκαιρίες στην Ευρώπη όπως τονίζει η γνωστή ιστοσελίδα Greek-Weather.Org. Φαίνεται πως θα μπούμε σε μία τροχιά ισχυρών κακοκαιριών ακόμα και τυφώνων σε όλη τη βόρεια, κεντρική και ανατολική Ευρώπη, ενώ φαίνεται να δέχεται ισχυρές κακοκαιρίες και η Ελλάδα μετά τις 5-6 Φεβρουαρίου. Μετά τις 5-6 Φεβρουαρίου, η καταιγίδα Jonas, θα μετατραπεί σε κακοκαιρία χιονιού ''King Kong'' επισημαίνει το Greek-Weather.Org με σφοδρότερα φαινόμενα.




Μάλιστα δεν αποκλείεται να βιώσουμε και μέσα στην Ελλάδα μετά τις 5-6 Φεβρουαρίου, ένα ''μίνι'' Snowzilla με κατά διαστήματα ισχυρές χιονοπτώσεις, ωστόσο προς το παρόν φαίνεται πως στη χώρα μας όλη αυτή η κακοκαιρία που θα πλήξει την Ευρώπη, θα έρθει μετά τις 5-6 Φεβρουαρίου.