> Voliotaki: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ !! Η ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΩΣ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ !! Η ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΩΣ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ



Το Greek-Weather.Org προβλέπει βαρυχειμωνιά ως και τα τέλη του Ιανουαρίου, με μεγάλη παγωνιά ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα και κατά διαστήματα χιονοπτώσεις και πολλές βροχές και καταιγίδες.



Πιο συγκεκριμένα, προβλέπεται σύντομη κακοκαιρία με καταιγίδες και ισχυρές χιονοπτώσεις στις 20 Ιανουαρίου. Θα χιονίσει σε Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη, ενώ από τη Θεσσαλία και κάτω θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες ως και τα Δωδεκάνησα. Βελτίωση στις 21 του μήνα. Η θερμοκρασία σε μικρή πρόσκαιρη άνοδο ως το ύψος της Θεσσαλίας, καθώς στη βόρεια Ελλάδα το ψύχος θα παραμείνει.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΙΟΝΙΑΣ ''THE BIG ONE 2'' !!

Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπει το Greek-Weather.Org σε όλη την Ελλάδα με χιόνια και ισχυρές καταιγίδες αρχικά στις 22-23 Ιανουαρίου με χιονοπτώσεις σε Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία, ενώ στις 23-26 Ιανουαρίου οι χιονοπτώσεις θα εγκλωβιστούν στο βόρειο, κεντρικό και νότιο Αιγαίο, δίνοντας κατά διαστήματα πυκνές χιονοπτώσεις σε ανατολική Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Λήμνο, Κυκλάδες και στη βόρεια Κρήτη ακόμα και κάτω από τα 400-500 μέτρα υψόμετρο, με τη θερμοκρασία να σημειώνει αισθητή πτώση και ένα νέο ψύχος να εισχωρεί μέσα στην Ελλάδα.

Βελτίωση του καιρού 27-28 Ιανουαρίου. Νέα πιθανότητα ψύχους με πυκνά χιόνια μόνο στη βόρεια Ελλάδα υπάρχει για τις 29-30 Ιανουαρίου σαν τάση όπως αναφέρει το Greek-Weather.Org.